2017-01-16 21:33

ULTIMA ORA


Fostul preşedinte al Ucrainei propune „înhumarea” CSI

 |  14:17
Fostul preşedinte al Ucrainei propune „înhumarea” CSI

Leonid Kucima, fostul şef de stat al Ucrainei, a propus „înhumarea” Comunităţii Statelor Independente (CSI), afirmând că în ciuda rezultatelor pozitive ale acesteia din trecut, instituţia nu mai este de actualitate.

„Trebuie să avem curaj şi să cântăm prohodul CSI. Să spunem mulţumesc acestui organism, el a făcut multe lucruri pozitive, bune. Dar haideţi să ne uităm la situaţia actuală: toate problemele se rezolvă practic la nivel bilateral”, a declarat Kucima, potrivit actualcomment.ru.

Fostul preşedinte ucrainean a participat la prima şedinţă a clubului redactorilor-şefi ai publicaţiilor din CSI, ţările baltice şi din Georgia, cu tema „Se transformă CSI într-o nouă structură politico-economică?”.

Potrivit actualcomment.ru, preluat de Agerpres, se susţine că trebuie remarcate progresele reuşite în spaţiul postsovietic pe care state precum Rusia, Belarus şi Kazahstan le-au făcut prin crearea unei Uniuni Vamale sau a iniţiativei de creare a Uniunii Eurasia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-10

TAGURI: Kucima presedinte Ucraina, desfiintare CSI, conferinta state CSI, propunere desfiintare CSIComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image