2019-01-19 10:30


Fostul şef al Poliţiei Dolj destituit în 2010 de Blaga, repus în funcţie prin decizie a instanţei

 |  13:11
Fostul şef al Poliţiei Dolj destituit în 2010 de Blaga, repus în funcţie prin decizie a instanţei

Fostulşef al Poliţiei Dolj Constantin Nicolescu, demis de fostul ministru VasileBlaga, în august 2010, pentru management defectuos, a fost repus, joi dimineaţă,în funcţia de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie, în baza unei deciziia instanţei, afirmă surse oficiale.

Comisar-şefCconstantin Nicolescu, mutat la Compartimentul Preveniri după ce a fostdestituit din funcţia de inspector-şef al IPJ Dolj printr-un ordin semnat înluna august 2010 de ministrul Administraţiei şi Internelor de la acea vreme,Vasile Blaga, a fost repus, joi dimineaţă, în funcţie, susţin surse din cadrulinspectoratului.

Comisarul-şefConstantin Nicolescu a fost numit la conducerea Poliţiei Dolj în aprilie 2009,pe locul lăsat liber de comisarul-şef Gheorghe Bică, care s-a pensionat.Nicolescu fusese până la acea dată şef al IPJ Gorj.

ConstantinNicolescu a fost demis, la sfârşitul lunii august 2010, de la şefia IPJ Dolj,pentru management defectuos.

Pânăla ocuparea funcţiei prin concurs, conducerea IPJ Dolj ar fi urmat să fieasigurată interimar de comisarul-şef Nicuşor Badea, în prezent adjunct al şefuluiPoliţiei Judeţene Dolj. La sfârşitul lunii septembrie 2010, fostul comandant alIPJ Dolj comisar-şef Constantin Nicolescu a obţinut în instanţă suspendareadeciziei prin care a fost demis.

Potrivitportalului oficial al instanţelor din România, magistraţii Curţii de ApelCraiova au decis, în 17 septembrie, într-un singur termen de judecată, săadmită solicitarea comisarului-şef Constantin Nicolescu şi să suspendeexecutarea ordinului emis de Vasile Blaga.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-11-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...