2018-12-13 13:28


Fostul vicepreşedinte al Universităţii Craiova: Am fost bătut de bodyguardul lui Mititelu

 |  17:08
Fostul vicepreşedinte al Universităţii Craiova: Am fost bătut de bodyguardul lui Mititelu

Fostul vicepreşedinteal echipei Universitatea Craiova Lucian Mitu susţine că a fost agresat, lunidupă-amiază, în centrul municipiului, de către una dintre gărzile de corp alefinanţatorului Adrian Mititelu, în timp ce stătea de vorbă cu doi apropiaţi aiclubului de fotbal, informează Mediafax.

Fostul vicepreşedinte al echipei UniversitateaCraiova Lucian Mitu a declarat, luni, că incidentul a avut loc pe Calea Unirii,în apropriere de sediul clubului de fotbal.

"Erampe Calea Unirii când avocatul Clubului Universitatea Craiova şi un şofer austrigat la mine. M-am dus să vorbesc cu ei. La un moment dat a venit şi unuldintre bodyguarzii lui Adrian Mititelu care le-a spus: «ce staţi de vorbă cunenorocitul ăsta?!» , după care mi-a dat un picior în zona bazinului. Am fugitimediat la Televiziunea 3TV, dar a venit după mine în post. Eu am intratîntr-un birou şi aşa am scăpat. Este angajatul lui Adrian Mititelu", a declaratLucian Mitu.

Elsusţine că va depune la Secţia 1 Poliţie Craiova o plângere penală împotrivabodyguardului lui Adrian Mititelu, pe care îl acuză de agresiune.

"Măduc la IML să-mi scot certificat medico-legal, după care am să depun plângerela Secţia 1 Poliţie. Nu se poate aşa ceva. După ce am lucrat şapte ani la ziar(Ediţie Specială - n. r.) şi am fost şi vicepreşedinte la Club asta emulţumirea. Să fiu bătut în centrul Craiovei", a mai spus fostul vicepreşedinte alUniversităţii Craiova.

Purtătorulde cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Dolj, agent AmeliaCăprărin, a afirmat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX că un echipaj alsecţiei de poliţie a fost solicitat să intervină după ce fostul vicepreşedinteal Universităţii Craiova a sesizat că a fost agresat.

"Aufost identificate cele două persoane implicate, atât cea care susţine că a fostagresată, cât şi presupusul agresor. În momentul de faţă presupusul agresor seaflă în drum spre Bucureşti cu echipa de fotbal. La faţa locului persoana carea sesizat agresiunea a refuzat să depună plângere la poliţie, dar a spus că semai gândeşte. Poliţiştii l-au informat cu privire la termenul legal în carepoate depune plângerea", a afirmat agentul Amelia Căprărin.

UniversitateaCraiova urmează să întâlnească, luni seară, în Giuleşti, echipa de fotbal RapidBucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-07-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EUGEN
11 Apr 2011

eu cred ca acel individ este pus de adrian mititelu ca sa se razbune pe lucian mitu deoarece a plecat de la club. acel individ este o jigodie (sa-l chis in freza de dobitoc!!!!) "a declarat MITU EUGEN fiul lui LUCIAN MITU"
Random imageUltimele stiri

Cum poți trece de SĂRBĂTORI fără să te ÎNGRAȘI Acum 1 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati

Drept la replică din partea ROMSILVA Acum 2 ore | (1)
Dezvăluiri


loading...