2018-12-12 05:56


Fotbalist brazilian înjunghiat într-un club din Capitală

 |  10:59
Fotbalist brazilian înjunghiat într-un club din Capitală

Un fotbalist brazilian venit în vizită în România a fost înjunghiat într-un club din Capitală, unde era împreună cu prietena sa, el fiind dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi supus unei intervenţii chirurgicale.

Alexandro Da Silva Santos, în vârstă de 26 de ani, a petrecut cu prietena lui într-un club din Capitală, iar sâmbătă seară, când s-a întors la locuinţa acesteia, i s-a făcut rău.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD, precum şi echipaje de poliţie. La vederea poliţiştilor, fotbalistul a vrut să fugă de pe targă.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Floreasca, medicii stabilind că aredouă plăgi înjunghiate, în regiunea toracică şi în regiunea abdominală superioară. El a fost dus în sala de operaţii pentru sutura plăgilor, apoi a fost internat în secţia de chirurgie.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat că starea acestuia este bună şi este sub observaţie în secţia de chirurgie.

Poliţiştii fac investigaţii în acest caz, însă nici Alexandro Da Silva Santos, nici prietena lui nu au putut da detalii despre ce s-a întâmplat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat că fotbalistul nu a depus plângere.

"Atât el cât şi persoana care-l însoţea erau sub influenţa băuturilor alcoolice şi confuzi. Nu pot da detalii despre ce anume s-a întâmplat şi unde s-a întâmplat", a spus Diana Sarca.

Brazilianul Alexandro Da Silva Santos este legitimat la o echipă de Liga I din India.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-07-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...