2017-01-25 01:25


FR Box rămâne suspendată, dar scapă temporar de dezafiliere!

 |  16:58
FR Box rămâne suspendată, dar scapă temporar de dezafiliere!

În urma audierilor care au avut loc la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, cazul FR Box-AIBA a fost amânat pentru perioada următoare. Surse autorizate ne-au precizat că forul condus de Rudel Obreja rămâne suspendat în continuare, în timp ce decizia de dezafiliere a fost în continuare suspendată până la soluţionarea cazului. TAS a considerat că ar fi un abuz ca AIBA să ratifice hotărârea de dezafiliere la Congresul de pe 24 septembrie de la Baku, din moment ce la Lausanne nu s-a dat nicio decizie finală.

Conform unei propuneri venite din partea AIBA, conflictul ar putea fi încheiat doar dacă Rudel Obreja va fi înlocuit din funcţie până la acea dată, moment în care FR Box şi-a primi din nou statutul de membru cu acte în regulă al forului internaţional. Tot pe 24 septembrie va avea loc Adunare Generală Extraordinară, atunci când opozanţii actualului preşedinte vor încerca să-l demită. Şedinţa este considerată nestatură de Obreja. De asemenea, pe 28 octombrie, sunt anunţate alegeri pentru funcţia de preşedinte al FR Box.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARCOS
21 Sep 2011

AVETI O SINGURA SANSA DE A SCAPA DE ACEST TIRAN..REVOCAREA LUI PE 24.09.2011. Va doresc succes
MARTINIUC
21 Sep 2011

Atentie! Gen. Adunarea Gen. din 28.10. nu este convocata statutar. Este o manevra a lui Obreja de a pacali cluburile. Logic,in situatia actuala de la federatie,nu se pot organiza alegeri pentru functia de presedinte,in timp ce Obreja nu si-a dat demisia(inainte de data anuntarii)Singura solutie este "REVOCAREA" din functie,pe 24.09.2011.
Random image