2019-05-25 20:43


Fratele preşedintelui Băsescu a scăpat basma curată după ce ar fi agresat o femeie în trafic

 |  16:59
Fratele preşedintelui Băsescu a scăpat basma curată după ce ar fi agresat o femeie în trafic

Poliţiştiiconstănţeni au finalizat cercetările în dosarul în care Mircea Băsescu, fratelepreşedintelui Traian Băsescu, este acuzat că ar fi agresat o femeie în trafic,în luna septembrie, şi au trimis dosarul către Parchet, cu propunerea deneîncepere a urmăririi penale.

Potrivitreprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, dosarul în care Mircea Băsescuera cercetat pentru lovire a fost trimis procurorilor Parchetului JudecătorieiConstanţa, cu propunerea de neîncepere a urmăririi penale şi urmează caprocurorii să stabilească dacă îşi vor însuşi sau nu propunerea poliţiştilorconstănţeni.

Laînceputul lunii septembrie, o femeie din Constanţaa depus o plângere la Poliţie în care susţinea că a fost agresată în trafic,ulterior ea afirmând că şoferul care ar fi lovit-o este Mircea Băsescu.

Femeia,Nicoleta Moraru, a susţinut că după ce a depus plângerea la Poliţie, în care amenţionat doar numărul de înmatriculare şi modelul maşinii, şi-a dat seama căşoferul care a agresat-o este fratele preşedintelui, Mircea Băsescu.

"Eramîn trafic, în zona gării din Constanţa, încadrată pe banda întâi pentru a facedreapta şi de pe banda doi am observat un Mercedes de culoare închisă careîncerca să treacă. Am claxonat şi am mers mai departe. Făcând dreapta, pebulevard, am observat că respectiva maşină mergea pe banda întâi. A trecut pelângă mine înjurând, cu un vocabular destul de colorat, domnul de la volan, şis-a postat în faţa maşinii mele, oprind în mijlocul străzii, blocând cele douăbenzi. M-am speriat, am frânat, am rămas cu geamul deschis la maşină, iardomnul respectiv a coborât din autoturismul pe care îl conducea, a băgat mânape geam şi, înjurându-mă în continuare, a tras un dos de palmă. Eu am închis fereastra, iar el aînceput să tragă de portieră", declara Nicoleta Moraru.

Lacâteva zile de la incident, femeia a completat plângerea la Poliţie, menţionândcă şoferul care ar fi agresat-o este Mircea Băsescu.

MirceaBăsescu a confirmat implicarea sa într-un incident în trafic la Constanţa, însăa negat că ar fi coborât din maşină şi că ar fi lovit-o pe femeia care l-aacuzat de agresiune, afirmând că aceasta ar fi prietenă cu preşedinteleConsiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Într-uncomunicat de presă, Mircea Băsescu susţinea că s-a săturat să fie acuzatcontinuu de către "tot felul de neaveniţi care nu pot să dovedeascănimic" şi care încearcă astfel să îi facă rău preşedintelui TraianBăsescu, apreciind că este "prea mult" că s-a ajuns să fie acuzat căa bătut o femeie pe stradă, "în mijlocul oraşului Constanţa".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-11-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG