2017-01-16 22:13

ULTIMA ORA


Frica de pume

 |  11:38
Frica de pume

Antrenorul principal al echipei de rugby a României, Romeo Gontineac, s-a arătat decepţionat de jocul nostru în confruntarea cu Argentina (8-43) din grupa B a CM 2011 din Noua Zeelandă, în care ''stejarii'' au fost daţi peste cap în prima repriză.

Sâmbătă, la Invercargill, echipa Argentinei, medaliata cu bronz a ediţiei precedente, a învins cu 43-8 (26-8) XV-le României.

''Nu suntem mulţumiţi, suntem frustraţi că nu am jucat rugby-ul nostru, aşa cum am făcut împotriva Scoţiei. Am intrat în panică în prima repriză şi am încasat multe puncte din acel moment. Nu am intrat în meci, nu ne-am apărat. Ne-a lipsit agresivitatea şi nu pot fi mulţumit. Dar, trebuie să fiu pozitiv în anumite domenii. Am marcat un eseu frumos şi ne-am apărat bine în repriza a 2-a. Am demonstrat că ne putem apăra bine. Sper că vom arăta din nou faţa pe care am arătat-o cu Scoţia. Argentina a jucat un meci magnific, ne-a dominat în toate sectoarele, la grămadă, tuşă, talent individual'', a declarat Gontineac după meci.

Marius Tincu, căpitanul echipei, aprecia că lipsa experienţei unor jucători a influenţat randamentul românilor. ''Am vrut să facem un meci bun contra Argentinei, deci nu sunt mulţumit de rezultat. România are tineri foarte buni, dar lipsiţi de experienţă în meciuri ca acesta. Asta ne-a costat şi victoria împotriva Scoţiei. Nu sunt surprins de nivelul Argentinei, căci am văzut jocul împotriva Angliei şi a arătat că este o echipă foarte bună fizic. Noi nu ne-am apărat de o manieră la fel de agresivă în dueluri. Apoi, a fost greu să avem balonul. Dacă Argentina va juca ca azi, va bate Scoţia'', informează Agerpres.

Următorul meci al României va avea loc sâmbăta viitoare, pe 24 septembrie, cu vicecampioana mondială, Anglia, iar în ultimul lor joc, ''stejarii'' vor înfrunta Georgia, pe 28 septembrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image