2017-01-19 19:08

ULTIMA ORA


Frunda: E posibil ca săptămâna viitoare sau în viitorul apropiat să fie schimbat premierul

 |  13:50
Frunda: E posibil ca săptămâna viitoare sau în viitorul apropiat să fie schimbat premierul

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, joi, laRFI, că este posibil ca "săptămâna viitoare sau în viitorul apropiat"să fie schimbat premierul, el apreciind totodată că activitatea guvernamentalăva fi influenţată de competiţia internă din PDL.

"Luptadin cadrul Partidului Democrat Liberal pentru şefia acestei formaţiuni politiceva influenţa activitatea guvernamentală în viitorul apropiat, cel puţin până lamijlocul lui mai. Cred că vom asista la schimbări. Dacă Partidul DemocratLiberal îşi menţine acea prevedere statutară potrivit căreia liderul partiduluinu poate să fie prim-ministru, atunci e posibil ca săptămâna viitoare sau înviitorul apropiat să asistăm chiar la schimbarea premierului", a spussenatorul UDMR.

Elaapreciază însă activitatea politică a lui Emil Boc, chiar dacă are să-ireproşeze anumite lipsuri în plan economic. Guvernul nu a făcut "niciminimul aşteptat de populaţie", în plan economic, susţine parlamentarul.

"Caformaţiune politică, eu cred că activitatea domnului Emil Boc a fost bună,colaborarea cu dânsul este bună. Reproşurile pe care eu personal le fac sunt îndomeniul economic-financiar. Acolo cred că Guvernul, în primul rând miniştriide resort, dar şi premierul în funcţie au o responsabilitate mare şi cred căacolo nu s-a făcut nici minimul aşteptat de populaţia acestei ţări. Dar în ceeace priveşte colaborarea între formaţiunile care formează coaliţia, premierulşi-a făcut treaba şi îşi face treaba", a susţinut Gyorgy Frunda.

Întrebatdacă Emil Boc ar trebui înlocuit din fruntea Executivului, Gyorgy Frunda arăspuns: "Am mai spus-o, eu cred că un maur trebuie să-şi facă treaba pânăla sfârşit şi pe urmă să plece. Mai sunt lucruri pe care premierul Boc trebuiesă le facă. Eventual, va fi schimbat politic, pentru a putea să se ocupe decâştigarea funcţiei de preşedinte în PDL".

SenatorulUDMR crede că România nu va ieşi din criză anul acesta. "Eu nu cred căRomânia a ieşit din criză, nu cred că în câteva luni sau chiar anul ăsta vomavea rezultate palpabile şi că cetăţeanul acestei ţări va avea mai mulţi baniîn buzunar sau că se va simţi în mai mare siguranţă economică decât în 2010.Dimpotrivă, cred că efectele se vor face încă simţite cel puţin până lajumătatea anului, a doua parte a anului. Deci, nu ieşim din criză !",conchide Gyorgy Frunda.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image