2017-01-20 15:55

ULTIMA ORA


Funeriu, înlocuit cu Croitoru sau Oana Badea?!

 |  14:55
Funeriu, înlocuit cu Croitoru sau Oana Badea?!

Surse din cadrul PDL şi din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) au declarat, pentru ziarul Puterea,că Daniel Funeriu ar putea fi schimbat de la conducerea învăţământului. Schimbarea lui Funeriu ar fi fost solicitată premierului Emil Boc chiar de colegii de partid ai actualului ministru al educaţiei.

În locul lui Daniel Funeriu ar putea fi numit la conducerea MECTS actualul vicepreşedinte al Comisiei pentru Învăţământ din Camera Deputaţilor, Cătălin Croitoru (PDL), unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai lui Daniel Funeriu. Croitoru a declarat pentru ziarul “Puterea”că nu are nici o informaţie oficială. “În momentul de faţă nu pot să comentez. Când voi avea informaţii oficiale o voi face. Tot ce pot să spun este că sper ca, pentru binele partidului din care fac parte, pentru binele învăţământului, al elevilor şi al cadrelor didactice, să fie un mare sâmbure de adevăr în această privinţă”, ne-a declarat Croitoru.

Acesta critică strategia ministrului Funeriu. “Eu nu o să pot niciodată să-i iau locul domnului Funeriu. Pot, eventual să preiau Ministerul Educaţiei şi să-l scot din situaţia actuală. Domnul Funeriu este un ministru care l-a minţit pe preşedinte şi nu a realizat nici o reformă. Toate măsurile din Legea educaţiei naţionale au fost amânate (n.r., Ordinul Ministrului Educaţiei prin care Daniel Funeriu şi-a amânat propriile prevederi ale Legii 1/2011)”, ne-a mai spus Croitoru.

Remanierea, în două săptămâni

O altă variantă este ca postul de ministru al educaţiei să fie preluat de actualul secretar de stat pe învăţământ preuniversitar, Oana Badea, iar locul acesteia să fie luat de Cătălin Croitoru. Oana Badea a fost protagonista unei scene memorabile după ce i-a şoptit întreg discursul ministrului Funeriu într-o conferinţă de presă.

Remanierea lui Daniel Funeriu ar fi programată peste două săptămâni. Funeriu este unul dintre cei mai contestaţi miniştrii de către colegii de partid, dar, până acum, s-a bucurat de susţinerea preşedintelui Traian Băsescu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-09

TAGURI: Daniel_Funeriu, remaniere, ministru, reforma, partid, strategieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

WOM WOM
03 Feb 2012

Domnule in sfirsit au rasufla usurati multi romani care nu au tangente cu invatamintul dar asa ministru la stiinta tiparita nu a avut Ro niciodata.Doua hahalere ale politicii romanesti Funeriu si Stolojan parca au maxilarul pe scripeti grei rau in exprimare faci pe tine pina intelegi ce vor sa spuna mnealor
DUMITRU IUGA
03 Feb 2012

Vine Croitoru si se revine asupra ordinului prin care sindicatele nu mai pot incasa obligatoriu cotizatii de la salariati! Mafia sindicala lucreaza la nivel inalt!
TISS
03 Feb 2012

MOSOIULE CAT AI PAPAT????? 100 SAU 200
ROMANUL DIN POPOR
03 Feb 2012

Tot un drac,daca nu bagati un sufletist,un indragostit de invatamant,de oameni,nu de buzunarele proprii.
SUNT SATUL
04 Feb 2012

Funeriu, demonstreaza ca esti barbat si da-ti demisia!
OANA
04 Feb 2012

Sa dea Domnul sa ajungi sa traiesti ca o educatoare domnule ministru
METIN CERCHEZ
04 Feb 2012

ptr ca boc in turca inseamnacacat schombarea ar fi din boc in diaree
MIHAI
04 Feb 2012

Usurel, Usurel. Nu trebuie sa va bucurati, pentru ca este foarte posibil ca funeriu sa se duca la protejatul sau {basescu},sa-i faca o baie de pupaturi pe toate partile permise si nepermise si dupa ce-l va scalda in balele lasate de la pupaturi, boc va primi aviz NEGATIV si astfel boc va zice :SA TRAITI, AM INTELES, nu-l mai schimb pe funeriu.
ANA
04 Feb 2012

Articol facatura. Minciuna cat casa se devoaleaza cand se spune ca stimabilul Croitoru ar putea fi secretar de stat. Conform legii, parlamentarii nu pot fi secretari de stat. Vesnica dorinta de a ajunge ministru a domnului croitoru naste stiri false.
IOANA
05 Feb 2012

O sa ti se infunde si tie musoiule intr-o zi si lu vipera aia mica
VICTOR
05 Feb 2012

Eu înțeleg (româneste ) că se face remanierea guvernului,nu a unei persoane!
MARIA
06 Feb 2012

DA, O ACEEASI MARIE DAR CU ALTA PALARIE! Acest ministru a umilit si a saracit corpul profesoral al ROMANIEI, indiferent ca sunt debutanti, ca au vechime si grade sau sunt pensionari... "le multumim din suflet", "multumim din suflet partidului". SA PLECE TOTI DE LA PUTERE! NU SA SE MAI ROTEASCA! INCA SI INCA SI INCA...

Adauga un comentariu

Random image