2017-01-21 02:03

ULTIMA ORA


Funeriu: România arăta altfel dacă ''cei care au între 38 şi 18 ani'' nu ar fi fraudat bacalaureatul

 |  14:44
MinistrulEducaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, joi, că examenul de bacalaureat din 2011este "cel mai corect" din ultimii 20 ani, apreciind că dacă ultimele"20 de generaţii", adică "cei care au între 38 şi 18 ani",nu ar fi "fraudat" examenul, atunci România ar fi arătat altfel.

"Credcă anul acesta asistăm la cel mai corect organizat bacalaureat din ultimii 20ani. Cum ar arăta România azi dacă 20 de generaţii care au dat bacalaureatul nuar şti ce este şpaga, nu ar şti ce este frauda? Dacă 20 de generaţii, adicătoţi cei care au între 38 şi 18 ani, nu ar fi fraudat. Dacă pentru ei frauda arfi ceva inexistent, România arăta altfel", a declarat ministrul Funeriu.

Ela susţinut că în mandatul său de ministru al Educaţiei s-a schimbat percepţiala Bruxelles despre învăţământul şi cercetarea din România.

"Estepentru prima dată când presa nu vorbeşte la bacalaureat despre modul în cares-a fraudat în nu ştiu ce şcoală. Vorbiţi despre faptul că cei care au vrut săfraudeze au fost prinşi. În acest scurt mandat, am reuşit să dăm o lege aeducaţiei care este apreciată de colegii noştri europeni. În acest an şijumătate de mandat s-a schimbat radical percepţia despre ce se întâmplă înînvăţământul şi în cercetarea din România la Bruxelles. Sigur, înainte de mineaveam un om care nu vorbea nici măcar o limbă străină", a mai spus DanielFuneriu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-07-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image