2018-12-13 12:58


Furt într-un magazin de bijuterii din Deva

 |  19:10
Furt într-un magazin de bijuterii din Deva

Peste 2,2 kilograme de aur şi 99 de ceasuri de mână de diferite mărci au fost furate dintr-un magazin de bijuterii din Deva.

Politistii caută cel puţin două persoane care au intrat prin tavanul unui complex comercial în interiorul unui magazin care vinde bijuterii şi au furat.

 La o primă evaluare, valoarea pagubei se ridică la 284.000 de lei.

Un agent de pază al complexului comercial din Deva a observat că din tavanul fals al magazinului de bijuterii lipseşte o placă.

"Persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, decupând o bucată din plafonul structurii metalice a supermarketului şi o bucată din tavanul fals al spaţiului unde se află un magazin de bijuterii, de unde au sustras cantitatea de 2,2 kilograme de aur şi 99 de ceasuri de mână de diferite mărci", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi celelalte probe prelevate şi fac cercetări în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului. Există deja un cerc de supecţi", a conchis  Bogdan Niţu.

Anchetatorii susţin că probele indică faptul că au fost cel puţin doi hoţi, iar din imaginile de pe camerele de supraveghere se observa ca purtau cagule


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...