2017-01-17 02:47

ULTIMA ORA


Gaddafi ar putea trăi, fiind linşată doar o sosie a sa

 |  09:54
Gaddafi ar putea trăi, fiind linşată doar o sosie a sa

Fostul lider libian Muammar al-Gaddafi nu ar fi murit, cel linşat putând fi o sosie a sa, potrivit unor zvonuri care circulă în presa arabă în aceste zile. Gruparea Abou Salim, implicată în confruntări cu trupele Consiliului Naţional de Tranziţie (CNT), ar continua să menţină legătura cu fostul dictator.

Celebrul slogan din perioada Jamahiriei: 'Allah Maoummer Libya O Bess!', apare scris în graffiti, aproape în fiecare noapte, pe clădiri din capitala Libiei.

Tineri din gruparea Abou Salim, a căror recente acţiuni în regiunea Kardji şi localitatea Andalous au provocat prejudicii grave militanţilor noii puteri de la Tripoli, ar continua să menţină legătura cu Gaddafi, potrivit acestor zvonuri.

Cu toate că, atât informaţiile oficiale, cât şi imaginile cu uciderea lui Muammar al-Gaddafi, la 20 octombrie 2011, în timp ce încerca să părăsească oraşul natal Sirte, au făcut înconjurul lumii, pe fondul luptelor interne, a ostilităţii şi confruntărilor ce nu încetează între diferite grupuri militare subordonate CNT, zvonurile că fostul dictator nu a murit au suscitat o oarecare nervozitate la nivelul noului guvern de la Tripoli, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-05

TAGURI: Gaddafi, sosie, zvonComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CIUPINGHER
30 Dec 2011

Asa s-a zis si de Ceausis ti asa ca nu mai lansati zvonuri din astea sa pros titi prostii!

Adauga un comentariu

Random image