2017-01-20 05:55

ULTIMA ORA


Găsit carbonizat în portbagajul maşinii sale

 |  09:47
Găsit carbonizat în portbagajul maşinii sale

Un bărbat, care lucra ca taximetrist în Câmpulung Muscel, a fost găsit carbonizat, sâmbătă noapte, în portbagajul maşinii sale. Anchetatorii susţin că cel puţin trei persoane ar fi comis asasinatul, cadavrul fiind aşezat în portbagaj după incendierea autoturismului.

După ce pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au fost chemaţi de localnici pentru a stinge incendiul care cuprinsese autoturismul Dacia Logan, victima a fost descoprită în portbagajul maşinii abandonate într-o zonă înzăpezită, cu puţine case, din cătunul Plăieşi, comuna Bughea de Jos.

"Am ajuns destul de greu la locul incendiului din cauza drumului înzăpezit şi am parcurs aporoape 100 de metri pe jos, cu extinctoarele. Partea din spate a maşinii ardea puternic. Am constatat că maşina era plină de zăpadă. Portbagajul era deschis, iar înăuntru era o persoană decedată, astfel că am chemat poliţia. Facem o anchetă împreuna cu politiştii şi procurorii pentru a stabili ce s-a întâmplat", a declarat căpitan Cristian Bărbulescu, şeful Detaşamentului Câmpulung Muscel din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Prima ipoteză a anchetatorilor este că taximetristul a fost ucis, cadavrul aşezat în portbagaj, după care autoturismul a fost incendiat. Victima este un bărbat în vărstă de 60 de ani, Dumitru Gruianu, care locuia în comuna Bughea de Jos.

Fiindcă nu poate fi vorba despre jaf, asupra victimei fiind găsite actele de identitate, suma de 80 de lei şi mai multe obiecte personale, anchetatorii aşteaptă şi rezultatele necropsiei pentru a se pronunţa. Mai multe filtre rutiere pentru prinderea autorilor crimei au fost instituite în zona Câmpulung Muscel, primele cercetării indicînd faptul că cel puţin trei persoane ar fi comis asasinatul, informează Madiafax


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-02

TAGURI: Câmpulung_Muscel, asasinat, taximetrist, carbonizatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image