2016-12-08 12:09

ULTIMA ORA


Găsiţi morţi sub troiene în localităţi izolate din judeţul Buzau

 |  08:38
Găsiţi morţi sub troiene în localităţi izolate din judeţul Buzau

Preotul din sat şi încă o persoană au fost găsiţi morţi sub troiene în zona localităţii Cotorca, judeţul Buzau, în condiţiile în care nameţii ating firele de electricitate şi mai există telefon şi internet, iar magazinele sunt goale.

"Pe drumul judetean 102 H ce leaga E85 ( DN2) de localitatea Cotorca , judeţul Buzau , com Glodeanu Silistea,  nametii ating firele de electricitate, oamenii mor pe capete ( eu am cunostinta de 2 oameni- unul este preotul din satul Vacareasca - preotul Ghinescu gasit mort in troianul din spatele curtii), celalalt este un satean de la marginea satului Vacareasca. Nu s-a intervenit cu nimic de duminica. Nu mai functioneaza nimic- energie electrica , telefoane etc. Provizii nu mai sunt. ", a scris un localnic pentru .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-28

TAGURI: preot, Buzău, troine, morţiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Preotul Constantin Necula, mesaj transmis PNL: Să aibă frică de Dumnezeu şi respect faţă de popor Preotul Constantin Necula a transmis un mesaj video liberalilor adunaţi, vineri, la un eveniment... 03 Dec 2016 | (2)
Buzău. Şofer prins conducând cu 185 de kilometri/oră pe DN 2 E85 IPJ Buzău a anunţat că un şofer în vârstă de 32 de ani din Bucureşti a fost surprins prins... 25 Noi 2016 | (2)