2018-12-12 09:32


Geoană a fost chemat la DNA "For Peanuts!"

 |  22:42
Geoană a fost chemat la DNA "For Peanuts!"

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a justificat vizita sa la DNA prin faptul că magistrații au o normă de oameni pe care trebuie să-i cheme spunând că a fost prezent "for peanuts", adică pentru detalii nesemnificative.

"Ca să vorbim tot în engleză: Peanuts ("for peanuts" înseamnă a face ceva fără motiv n.r.)!  Adică...Probabil trebuie să-şi facă numărul de oameni, am stat cinci minute, m-au întrebat trei lucruri, le-am răspuns", a explicat preşedintele Senatului.

Geoana a subliniat că nu era vorba despre un dosar al său. "E o chestiune legată de alţi cetăţeni, m-au întrebat, m-am dus ca un cetăţean obişnuit, e obligaţia noastră să mergem când ne cheamă, între toată tevatura asta cu fotbalul şi ce se mai întâmplă...", a completat acesta, potrivit realitatea.net.

Întrebat daca poate adăuga detalii despre acuzațiile de corupție din acest dosar, Geoana a răspuns: "Mie mi s-a părut extrem de subţire şi oricum partea mea ca martor s-a consumat în cinci minute şi n-avem niciun fel de problemă".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-23

TAGURI: Mircea Geoană, DNA
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...