2018-10-21 01:04


Geoană către PSD: Azi suntem mai slabi şi mai dezbinaţi decât oricând

 |  08:23
Geoană către PSD: Azi suntem mai slabi şi mai dezbinaţi decât oricând

Într-o scrisoare adresată membrilor PSD, fostul preşedinte al partidului Mircea Geoană a avertizat asupra efectelor dezbinării și tensiunilor din PSD, criticând actuala conducere a formaţiunii. Acesta a transmis foștilor colegi că: "Vă asigur că ne vom mai întâlni pe drumul nostru politic."

"Este un moment greu şi dureros pentru mine, şi pentru noi toţi, membri, simpatizanţi şi votanţi PSD . Am condus cu bună-credinţă acest partid timp de cinci ani de zile, având cel mai lung mandat de preşedinte al PSD, răstimp în care am fost în fruntea partidului în nu mai puţin de şase campanii electorale, în care ştim cu toţii cât de greu ne-a fost. Am reuşit să ţin unit acest mare partid. Acest lucru nu a fost întotdeauna uşor, dar am tras mereu nădejde şi forţă din credinţa că uniţi suntem puternici, iar dezbinaţi suntem slabi. Am pus unitatea partidului înainte de orice pentru că am înţeles că puterea unui partid atât de mare precum PSD este dată de solidaritatea membrilor săi", a scris Geoană, potrivit Mediafax.

Mircea Geoană a amintit că a democratizat şi descentralizat partidul, criticând decizia Comitetului Executiv Naţional. Totodată, acesta a avertizat că destinul PSD nu mai este în mâinile membrilor săi.  "Pentru prima dată în ultimii cinci ani de zile, destinul PSD nu mai este în mâinile membrilor săi. Pentru prima dată în ultimii cinci ani de zile, conducerea partidului s-a rupt de această bază largă de partid, din motive pe care nu le cunosc. Nu am căutat şi nu am provocat măsurile nestatutare, ilegale şi nedrepte care au fost luate împotriva mea. Nu m-am aşteptat şi nu am provocat în niciun fel o confruntare de o asemenea amploare", a adăugat Geoană, în scrisoarea adresată membrilor PSD.

"Vă asigur că ne vom mai întâlni pe drumul nostru politic. Vă asigur că valoarea şi calitatea oamenilor nu poate fi umbrită indiferent cât de negre sunt momentele prin care trece partidul şi indiferent cât de injuste sunt deciziile conducerii partidului. Românii aşteaptă de la noi soluţii la problemele lor, nu scandal şi circ politic. Nu aşa vom putea înfrânge o putere care trebuie să plece. Nu prin cedarea pentru orgolii copilăreşti a celei de-a doua funcţie în stat adversarilor noştri ne vom putea bate cu această putere. În loc să fim mai puternici şi mai uniţi, azi suntem mai slabi şi mai dezbinaţi decât oricând", a subliniat fostul președinte PSD. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-08

TAGURI: Geoană, PSD
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...