2018-12-10 10:43


Ghenosu ameninţă cu răzbunarea după ieșirea din închisoare

 |  11:21
Ghenosu ameninţă cu răzbunarea după ieșirea din închisoare

Florin Ghinea, liderul unui grup infracţional organizat la care au aderat mai multe persoane, a ameninţat că după ieșirea din penitenciar se va răzbuna. Interlopul a fost interceptat în timp ce organiza agresarea mai multor oameni ai legii.  Florin Ghinea, unul dintre cei mai temuţi interlopi din România, trimitea femei în Irlanda pentru a se prostitua. Acesta coordona din penitenciar activitatea grupării prin intermediul locotenenţilor săi, fiind constant informat atât de aceştia, cât şi de fetele care practicau prostituţia despre sumele de bani câştigate, conforma .

Liderul grupării, împreună cu mai mulţi membri, ar fi şantajat mai multe persoane. Astfel, s-a stabilit că, sub directa coordonare a lui Ghenosu sau, după caz, a locotenentului acestuia, inculpatul Eugen Neacşu, membrii grupării au constrâns un număr mare de persoane, cerându-le acestora plata unor sume de bani pentru „taxă de protecţie” sau ca dobânzi la sume împrumutate ori pretins împrumutate. Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti au decis trimiterea în judecată a mai multor membri ai clanului Ghenosu, printre care şi liderul grupării,  acuzați de proxenetism şi şantaj.

Procurorii au descoperit că membrii grupării au folosit în mai multe rânduri arme de foc pentru a constrânge victimele, fapt care  arată „periculozitatea deosebită” pe care o prezintă grupul şi amploarea activităţii sale ilicite. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...