2016-10-21 23:22

ULTIMA ORA


Gheorghe Hagi, distins cu “Trofeul excelenţei” la Botoşani

 |  16:01
Gheorghe Hagi, distins cu “Trofeul excelenţei” la Botoşani

Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi, a primit, duminică, 'Trofeul excelenţei' de la echipa de liga a doua FC Botoşani.

Distincţia i-a fost acordată la pauza partidei dintre FC Botoşani şi Viitorul Constanţa, din etapa a XII-a din seria I din Liga a doua, încheiată cu scorul de 1-0 (0-0) în favoarea gazdelor, informează Agerpres.

Trofeul, acordat pentru 'susţinerea îndelungată şi necondiţionată a fotbalului', i-a fost înmânat de preşedintele Asociaţiei Fotbal Club Botoşani, Cornel Şfaiţer.

'Mulţumesc tuturor botoşănenilor. Înseamnă că am plăcut publicului. Eu mi-am făcut datoria, iar acum fac şi eu ceva ca să sprijin fotbalul românesc', a afirmat Hagi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-21

TAGURI: gheorghe hagi, fotbalist, trofeuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Simona Halep, propusă pentru titlul de jucătoarea anului Simona Halep, locul patru în clasamentul mondial, a fost nominalizată de site-ul WTA la titlul de... 14 Oct 2016 | (0)
Ianis Hagi: „Îmi aştept momentul” Ianis Hagi traversează poate cel mai bun moment al scurtei sale cariere. Plecat în această vară... 03 Oct 2016 | (0)