2017-01-24 09:00


Gigi Chiru este noul preşedinte al PDL Constanţa

 |  19:51
Gigi Chiru este noul preşedinte al PDL Constanţa

Noul preşedinte alorganizaţiei Constanţa a PDL este directorul Inspectoratului Judeţean înConstrucţii, Gigi Chiru, care a câştigat alegerile, în cel de-al doilea tur descrutin, în faţa preşedintelui Autorităţii Navale Române, Paul Brânză, la odiferenţă de peste 150 de voturi.

GigiChiru a obţinut 421 din cele 686 de voturi exprimate, în timp ce Paul Brânză aobţinut 257 de voturi, iar opt voturi au fost anulate.

Giugi Chiru a spus,după anunţarea rezultatului votului, că intenţionează să candideze la PrimăriaConstanţa, dar că mai întâi urmează să fie făcut un sondaj de opinie, iar dacăel va fi cel mai bine plasat în urma acestei cercetări sociologice atunci vaintra în lupta împotriva lui Radu Mazăre pentru că este convins că poatecâştiga alegerile din 2012.

El a mai afirmat că vrea să aducă o stare de"normalitate" şi "stabilitate" în PDL Constanţa şi că toatăcampania sa a fost un apel la unitate.

De asemenea, GigiChiru a spus că vrea să evalueze activitatea directorilor instituţiilordeconcentrate, în cadrul Biroului Permanent Judeţean, iar dacă acest for vadecide că unii dintre aceştia "s-au întors cu spatele la cetăţean, lacomunitate", atunci va propune înlocuirea lor.

Chiru a mai afirmat căse va gândi dacă este oportun să mai rămână la conducerea Inspectoratului Judeţeanîn Construcţii Constanţa, pentru că intenţionează să se pregătească pentru campania pentrualegerile locale.

În discursul susţinutîn faţa delegaţilor la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL, înainte deînceperea votului, Chiru i-a criticat dur pe primarul Radu Mazăre şi pepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

"Dacă vrem sărespirăm aerul liber al Constanţei să trimitem această administraţiue la coşulistoriei. Să scăpăm judeţul Constanţade administraţia cancerigenă Radu Mazăre-Nicusor Constantinescu", a spusChiru.

La şefia PDL Constanţaau candidat senatorul Mircea Banias, care a condus interimar filiala, dinaugust 2008, preşedintele Autorităţii Navale Române, Paul Brânză, directorulInspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa, Gigi Chiru, şi NicolaeCiucă. Paul Brânză şi Gigi Chiru au abţinut câte 238 din cele 700 de voturiexprimate la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL şi au intrat în cel de-aldoilea tur al alegerilor, în timp ce Mircea Banias a obţinut 222 de voturi.Celde-al patrulea candidat la şefia PDL Constanţa, Nicolae Ciucă, a obţinut unsingur vot.

La Consiliul deCoordonare Judeţean al PDL au participat şi preşedintele PDL, Emil Boc, şisecretarul general al partidului, Vasile Blaga.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-06-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image