2017-01-18 22:27

ULTIMA ORA


Grav accident de muncă: Un muncitor a murit zdrobit într-un malaxor, după ce şeful său a pornit aparatul din greşeală

 |  15:17
Grav accident de muncă: Un muncitor a murit zdrobit într-un malaxor, după ce şeful său a pornit aparatul din greşeală

Un muncitor de 22 de ani a muritzdrobit, marţi seară, într-o instalaţie de tocat mase plastice, pe care încercasă o deblocheze, la o societate comercială din Târgu Mureş, poliţia deschizândo anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş,Livia Popa, a declarat miercuri că accidentul s-a produs marţi seară, la ofabrică de prelucrare a maselor plastice de pe strada "8 Martie" dinTârgu Mureş.

"Am fost solicitaţi în jurul orei 22.00în privinţa unui accident de muncă, în urma căruia o persoană a decedat. E vorba de o societate comercială care funcţionează pe strada 8Martie din Târgu Mureş. Victima, un tânăr de 22 de ani, în timp ce realizalucrări de deblocare a unei instalaţii de tocat mase plastice, a fost trasă îninterior, suferind multiple traumatisme şi decedând", a declarat LiviaPopa.

Potrivitsursei citate, Poliţia a deschis în acest caz o anchetă.

Şeful SMURD Mureş, medical Cristian Boeriu, a precizat că unechipaj al serviciului a fost solicitat la faţa locului, dar nu a mai pututface nimic.

"Tânărul a murit pe loc, cu siguranţă,malaxat", a precizat Boeriu.

Potrivitşefului Poliţiei Municipale din Târgu Mureş, Ioan Damaschin, în prezent, sedesfăşoară cercetări în acest caz pentru ucidere din culpă, întrucât accidentul s-a produs dincauza acţionării accidentale a butonului de pornire a instzâalaţiei de cătreşeful de tură.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-12-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image