2016-10-25 13:34

ULTIMA ORA


Grecia își va închiria patrimoniul

 |  09:28
Grecia își va închiria patrimoniul

Autoritățile de la Atena au decis să obțină bani din patrimoniul naţional. Lipsa banilor împinge Grecia să permită închirierea siturilor istorice.

O zi de filmări pentru reclame video în Acropole din Atena se ridică pană la 1600 de euro, autorităţile elene dorind să permită în curând și realizarea unor filme sau organizarea de evenimente în masă. Datorită faptului că, pe timp de criza vistieria statului nu are bani pentru monumentele istorice, toate fondurile încasate vor fi direcţionate către restaurarea acestora.

'Trebuie să închiriem Acropole, precum şi alte situri de patrimoniu unor companii private pentru a face rost de bani la buget (…) Este mai bine să dăm cu chirie valorile noastre istorice decât să tăiem şi mai mult salariile', a explicat Gerasimos Giakoumatos, deputat şi fost ministru din partea partidului conservator Nea Demokratia, care a subliniat că grecii nu realizează încă adevărata amploare a dezastrului iminent, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-12

TAGURI: Grecia, patrimoniu, închiriereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ministrul Energiei caștigă 80.000 de lei pe lună din închirierea unui site obscur Victor Grigorescu, ministrul Energiei, a câștigat aproape 800.000 de lei (aproximativ 80.000 de... 06 Oct 2016 | (1)
Piatra cubică a Administrației Străzilor e pe olx. Jaf de peste 11 milioane de euro Piatra cubică de patrimoniu continuă să se vândă pe portalul de vânzări/cumpărări olx.ro,... 17 Oct 2016 | (0)