2016-10-23 00:47

ULTIMA ORA


Grevă pe aeroportul din Lyon

 |  10:04
Grevă pe aeroportul din Lyon

Toate zborurile de pe aeroportul Lyon-Saint-Exupery au fost anulate sâmbătă, pentru a doua zi consecutiv, ca urmare a unei greve naţionale a agenţilor de securitate, în special pe acest al patrulea aeroport al Franţei, informează AFP.

Decizia de a nu relua decolările 'până la noi ordine' a fost luată deoarece întreg personalul de securitate se află în grevă, a precizat aeroportul sâmbătă dimineaţa.

Celor 12.000 de pasageri care urmau să se îmbarce la bordul a 111 avioane ce urmau să decoleze li s-a cerut să rămână acasă. 'Companiile aeriene vor intra în contact direct cu pasagerii lor pentru a-i informa despre eventuala programare a zborului lor', se mai spune în comunicatul aeroportului.

La Paris situaţia era normală sâmbătă dimineaţa pe aeroportul Orly, în timp ce pe Roissy-Charles De Gaulle greva agenţilor de securitate risca, la fel ca vineri, să provoace întârzieri la decolare, după cum a anunţat Direcţia Aeroporturilor din Paris. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-05

TAGURI: aeroport, lyon, zboruriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Atenționare de călătorie în Grecia Atenţie dacă trebuie să călătoriţi în Grecia! Sunt greve pe liniile aeriene. Între 9-13... 07 Oct 2016 | (0)
Aeroportul din Londra, evacuat după un incident chimic Aeroportul din Londra (London City Airport) a fost evacuat după un aparent incident chimic, iar... 21 Oct 2016 | (0)