2016-12-06 08:14

ULTIMA ORA


Grevă pe aeroportul din Lyon

 |  10:04
Grevă pe aeroportul din Lyon

Toate zborurile de pe aeroportul Lyon-Saint-Exupery au fost anulate sâmbătă, pentru a doua zi consecutiv, ca urmare a unei greve naţionale a agenţilor de securitate, în special pe acest al patrulea aeroport al Franţei, informează AFP.

Decizia de a nu relua decolările 'până la noi ordine' a fost luată deoarece întreg personalul de securitate se află în grevă, a precizat aeroportul sâmbătă dimineaţa.

Celor 12.000 de pasageri care urmau să se îmbarce la bordul a 111 avioane ce urmau să decoleze li s-a cerut să rămână acasă. 'Companiile aeriene vor intra în contact direct cu pasagerii lor pentru a-i informa despre eventuala programare a zborului lor', se mai spune în comunicatul aeroportului.

La Paris situaţia era normală sâmbătă dimineaţa pe aeroportul Orly, în timp ce pe Roissy-Charles De Gaulle greva agenţilor de securitate risca, la fel ca vineri, să provoace întârzieri la decolare, după cum a anunţat Direcţia Aeroporturilor din Paris. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-05

TAGURI: aeroport, lyon, zboruriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

900 de zboruri ale companiei Lufthansa, anulate Aproximativ 900 de zboruri ale companiei Lufthansa au fost anulate, miercuri, din cauza grevei... 30 Noi 2016 | (0)
Securitate sporită pe aeroportul din Bruxelles Autoritățile belgiene au modificat protocolul de securitate la aeroportul din Bruxelles, ca... 22 Noi 2016 | (0)