2016-10-21 14:21

ULTIMA ORA


Guvernul a aprobat semnarea Tratatului european de stabilitate

 |  14:22

Guvernul a dat undă verde, marţi, pentru parafarea de către ţara noastră a Tratatului european de stabilitate, în cadrul Consiliului European din 1 martie 2012, susţine purtatorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.

Conducătorii partidelor din Coaliţie de guvernământ au semnat, la Palatul Parlamentului, protocolul politic privind ratificarea de către România a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi guvernanţa în cadrul Uniunii Economice şi Monetare prin care se convine susţinerea semnării Tratatului de către preşedintele României, în cadrul Consiliului European din 1 martie 2012.

Cei care au semnat protocolul au convenit să susţină în Parlament şi să adopte Legea de ratificare a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi guvernanţa în cadrul Uniunii Economice şi Monetare în cursul anului 2012, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2012.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-25

TAGURI: Traian_basescu, guvern, tratat, european, stabilitate, romaniaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Klaus Iohannis: România are nevoie în următorii ani de un guvern politic Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că România are nevoie în următorii patru ani de... 04 Oct 2016 | (2)
PNL și Guvernul contestă la CCR legea plagiatelor PNL contestă la Curtea Constituţională a României legea privind doctoratele, a anunţat joi... 13 Oct 2016 | (0)