2017-01-18 03:43

ULTIMA ORA


UPDATE. Guvernul a aprobat suspendarea taxei de poluare auto

 |  18:04
UPDATE. Guvernul a aprobat suspendarea taxei de poluare auto

UPDATE. Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat că persoanele care au achitat deja taxa pentru maşinile înmatriculate în România înainte de 1 ianuarie 2007 pot solicita restituirea acesteia, de la data intrării în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă aprobate luni de Executiv.

“Celor care au plătit această taxă, în perioada 13 ianuarie şi data la care intră în vigoare această ordonanţă, li se vor restitui banii, la cerere. (...) Eu cred că se va publica în Monitorul Oficial în cel mult două zile. Cum apare în MO, imediat intră în vigoare această ordonanţă', a spus Borbely, la finalul şedinţei de luni a Executivului.

El a subliniat că banii vor fi restituiţi, acolo unde va fi cazul, prin direcţiile financiare locale.Guvernul a aprobat, în şedinţa de luni, Ordonanţa de Urgenţă pentru suspendarea aplicării prevederilor din Legea privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule referitoare la achitarea taxei de poluare pentru autovehiculele înmatriculate în România înainte de anul 2007.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Mediului şi Pădurilor, suspendarea este valabilă până pe 31 decembrie 2012, inclusiv.

Guvernul României a aprobat, în şedinţa de luni, Ordonanţa de Urgenţă pentru suspendarea aplicării prevederilor din Legea privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule referitoare la achitarea taxei de poluare pentru autovehiculele înmatriculate în România înainte de anul 2007.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Mediului, suspendarea este valabilă până pe 31 decembrie 2012, inclusiv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-19

TAGURI: taxa_de_poluare, suspendata, autovehiculeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MANTA ALINA
15 Oct 2012

am cumparat o masina din germania recent vreau sa stiu daca se mai platest e taxa de poluare

Adauga un comentariu

Random image