2019-03-23 17:06


Guvernul l-a numit pe jurnalistul Ioan T. Morar în postul de consul general al României la Marsilia

 |  12:45
Guvernul l-a numit pe jurnalistul Ioan T. Morar în postul de consul general al României la Marsilia

JurnalistulIoan T. Morar a fost numit de Guvern în postul de consul general al României laMarsilia (Franţa), în locul lui Cornel Alecse, care a fost astfel rechemat înţară şi trebuie să îşi încheie misiunea în maximum 90 de zile.

JurnalistulIoan T. Morar a declarat, la începutul lunii septembrie, că a fost propus deministrul de Externe, Teodor Baconschi, pentru postul de consul general laMarsilia, precizând că este "onorant" pentru el să accepte o astfelde propunere.

"Da,m-a propus domnul Baconschi consul general la Marsilia. Nu ştiu când se vaîntâmpla. Actele le semnează primul-ministru. Sigur că voi accepta. Nu e cevaruşinos, e ceva onorant pentru mine să accept o astfel de propunere. Într-unfel, pare demodat, dar îmi voi face datoria faţă de ţară. Eu am lucrat înmediul privat din 1990, deci nu e ca şi când aş lua acum bani publici, mai alescă s-au şi redus salariile. (...) Doresc să marchez o etapă nouă în viaţa meaşi în cariera mea. Sper să ajung acolo şi să demonstrez că nu a fost o alegerehazardată din partea celor care m-au propus", a spus Ioan T. Morar.

CornelAlecse a fost numit la Consulatul General al României la Marsilia în ianuarie2006, după ce anterior a lucrat ca ministru consilier la ambasada României dinParis şi consilier-referent pentru Franţa în cadrul Direcţiei EuropaOccidentală şi Europa Centrală a Ministerului Afacerilor Externe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-01-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...