2017-01-22 20:35


Guvernul va dezbate problema energiei termice din Horezu

 |  09:36
Guvernul va dezbate problema energiei termice din Horezu

Guvernul se va reuni în şedinţă, la ora 10.15, pentru a dezbate problema alocării fondurilor necesare asigurării energiei termice pentru populaţia din localitatea Horezu, judeţul Vâlcea.

Reprezentanţii primăriei Horezu au anunţat recent că intenţionează să găsească o metodă alternativă de rezolvare a problemei încălzirii centrale, pe bază de biomasă, pentru a reduce preţul aferent încălzirii, în condiţiile în care oraşul, condus de primarul PDL Constantin Niţu, se numără printre localităţile cu cele mai mari tarife la căldură.

ANM a emis, duminică, cod portocaliu de ninsori şi viscol pentru Bucureşti şi judeţele Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Giurgiu, Dâmboviţa, Prahova, Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea şi Galaţi, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-13

TAGURI: guvern, energie, HorezuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CARMEN
31 Iul 2012

Dane, esti varza, judecata ta brici de aldaatta s-a dus pe apa sambetei, da-ti demisia din functia de tragator de concluzii, apuca-te de pescuit si in timpul liber mai pune mana pe logica si pe oglinda. Sau foloseste un caras bine lustruit.Daca nu merge nici asa, roaga un amic sa te ajute, unul care nu e implicat in viata politica din Ro, si intreaba-l ce rezulta din episodul asta.Tie nu-ti mai pasa de adevar, vrei doar sa ne demonstrezi adevarul personal. Inca un q.e.d., putem sa trecem mai departe.La fel e si cu opozitia, nu conteaza ce ar trebui sa faca, vrea doar sa demonstreze ceva. Si a demonstrat doar ca nu o intereseaza coruptia.

Adauga un comentariu

Random image