2018-07-18 00:10


H. Buzatu: “30 iunie nu este o dată certă pentru inaugurarea autostrăzii Bucureşti-Ploieşti”

 |  16:02
H. Buzatu: “30 iunie nu este o dată certă pentru inaugurarea autostrăzii Bucureşti-Ploieşti”

Există posibilitatea ca pe data de 30 iunie să nu fie deschisă circulaţia auto pe autostrada Bucureşti-Ploieşti, a declarat, miercuri, secretarul general adjunct în Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, Horaţiu Buzatu, la o conferinţă de specialitate.

“Cred că se lucrează într-un ritm mai susţinut decât s-a lucrat vreodată. Ştiu că există voci care spun că nu se va preda pe 30 iunie. Sigur sunt nişte păreri. Unii spun că se va preda, alţii că nu se va preda. Realitatea este în teren şi se lucrează foarte intens”, a precizat, miercuri, secretarul general adjunct al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, Horaţiu Buzatu, la o conferinţă de specialitate.

Potrivit oficialului MTI, o autostradă nu înseamnă ,,o panglică de asfalt pe care să se circule, ea trebuie să aibă indicatoare, garduri de protecţie, semnalizări, benzinării, parcări, pază şi restaurante”.

Buzatu a mai afirmat că în cazul autostrăzii Bucureşti-Ploieşti nu se poate vorbi despre o inaugurare propriu-zisă, ci despre deschiderea circulaţiei între şoselele de centură ale celor două oraşe.

Lucrările la autostrada Bucureşti-Ploieşti sunt împărţite în două sectoare, respectiv Bucureşti-Moara Vlăsiei, unde lucrează consorţiul italian Impressa Pizzarotti/Tirrena Scavi şi Moara Vlăsiei-Ploieşti, construit de asocierea Spedition UMB/Pa&Co Internaţional/Euroconstruct “98/Com-Axa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-04-18

TAGURI: autostrada, Bucuresti, inaugurare

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova