2016-10-24 19:14

ULTIMA ORA


Hackerii Anonymous au atacat site-ul guvernului suedez

 |  11:11
Hackerii Anonymous au atacat site-ul guvernului suedez

CyberForce, un grup de hackeri care se autodescrie ca făcând parte din mişcarea Anonymous, a blocat sâmbătă, prin supraîncărcare, site-ul guvernului suedez. Hackerii au revendicat atacul într-un mesaj postat pe Twitter.

Site-ul a 'întâmpinat unele probleme', a recunoscut purtătorul de cuvânt al guvernului de la Stockholm, Jacob Lagercranser, care a refuzat să ofere mai multe detalii, argumentând că guvernul nu comentează niciodată în legătură cu problemele de securitate.

Cu o zi în urmă, hackerii CyberForce au accesat o teleconferinţă între FBI şi Scotland Yard, publicând ulterior pe internet o înregistrare de 15 minute din discuţiile confidenţiale purtate între oficialii celor două instituţii, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-02

TAGURI: hackeri, Anonymous, site, suedezComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

6.000 de magazine online, atacate de hackeri Aproape 6.000 de magazine online găzduiesc, fără ca proprietarii lor să știe acest lucru, un... 14 Oct 2016 | (0)
Atac cibernetic împotriva Twitter Mai multe site-uri, între care Twitter, Spotify, CNN și Reddit au fost perturbate pe coasta de... 21 Oct 2016 | (0)