2016-12-08 20:18

ULTIMA ORA


Hackerii Anonymous au atacat site-ul guvernului suedez

 |  11:11
Hackerii Anonymous au atacat site-ul guvernului suedez

CyberForce, un grup de hackeri care se autodescrie ca făcând parte din mişcarea Anonymous, a blocat sâmbătă, prin supraîncărcare, site-ul guvernului suedez. Hackerii au revendicat atacul într-un mesaj postat pe Twitter.

Site-ul a 'întâmpinat unele probleme', a recunoscut purtătorul de cuvânt al guvernului de la Stockholm, Jacob Lagercranser, care a refuzat să ofere mai multe detalii, argumentând că guvernul nu comentează niciodată în legătură cu problemele de securitate.

Cu o zi în urmă, hackerii CyberForce au accesat o teleconferinţă între FBI şi Scotland Yard, publicând ulterior pe internet o înregistrare de 15 minute din discuţiile confidenţiale purtate între oficialii celor două instituţii, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-02

TAGURI: hackeri, Anonymous, site, suedezComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Site-ul Ministerului de Externe austriac, atacat de hackerii turci Site-ul Ministerului Afacerilor Externe al Austriei a fost tinta unui atac cibernetic provenit din... 27 Noi 2016 | (1)
4.500 de site-uri care vindeau produse contrafăcute au fost închise O operațiune comună a Europol, Interpol și autorităților specializate din SUA a dus la... 29 Noi 2016 | (0)