2017-01-17 17:42

ULTIMA ORA


Hagi despre Dică: “Viitorului îi lipsea puţină experienţă”

 |  16:09
Hagi despre Dică: “Viitorului îi lipsea puţină experienţă”

Gheorghe Hagi, patronul echipei Viitorul Constanţa, liderul Seriei I a ligii secunde de fotbal, a declarat că formaţiei sale îi lipsea puţină experienţă, motiv pentru care i-a transferat pe Nicolae Dică şi Liviu Ştefan.

''Noul an ne întăreşte dorinţa noastră fixată în 2011, anume de a evolua cât mai bine şi de a fi cei mai buni în Seria I a Ligii a II-a. Spre bucuria noastră suntem pe primul loc, însă este loc de mai bine. Am făcut o analiză la finalul turului, iar concluzia noastră a fost că acestei echipe tinere îi lipseşte puţină experienţă pentru a ne atinge obiectivul. Am adus trei jucători importanţi, care sunt convins că ne vor ajuta. Liviu Ştefan este un jucător cu experienţă, care a evoluat la echipe ce s-au bătut la promovare, iar în plus el ne va ajuta şi din funcţia de antrenor secund. Alexandru Iacob este fost internaţional de juniori, este foarte tânăr şi are un potenţial mare. Nicolae Dică cred că se pliază foarte bine pe jocul nostru, este marcator şi bun pasator, iar prin personalitatea şi experienţa sa sunt convins că ne vom atinge obiectivul promovării. Noi l-am vrut, el a dorit să vină la noi, iar când ambele părţi sunt pe aceeaşi lungime de undă sunt sigur că vom face treabă bună'', a declarat Hagi cu ocazia prezentării celor trei noi achiziţii, la Hotel Zeynep Golf & Spa, din Belek (Antalya), unde se află echipa constănţeană, conform Agerpres.

''Nu este deloc un pas înapoi pentru Dică prin venirea în Liga a II-a. Şi eu am lăsat pe Real Madrid şi m-am dus în Serie B la Brescia, iar după un singur an am promovat şi am jucat în Serie A. Dică este unul dintre jucătorii care pot face diferenţa. Cu cât avem mai mulţi jucători valoroşi, cu atât ne va fi mai uşor. Prin transferurile pe care le-am făcut se vede că ne gândim la Liga I'', a mai spus Hagi.

Nicolae Dică a declarat că se bucură pentru faptul că Hagi s-a gândit la el că poate ajuta echipa să promoveze. ''Am venit cu sufletul deschis la Viitorul şi voi împărtăşi din experienţa mea celor mai tineri jucători din echipă. N-a fost deloc greu să mă convingă să vin la Constanţa, mai ales că am mai lucrat împreună la Steaua. Mi-am fixat două obiective: primul este să promovăm în Liga I, iar al doilea să revin la echipa naţională'', a afirmat Dică.

Antrenorul Cătălin Anghel a apreciat că ''Sunt trei transferuri foarte importante pentru noi pe axul central, care ne vor ajuta în îndeplinirea obiectivului. Prin aceste transferuri câştigăm în valoare şi maturitate. Sunt foarte mulţumit de aceste transferuri. Mulţi antrenori doresc jucători ca Dică, pentru că te poate ajuta pe tine, ca antrenor, din foarte multe puncte de vedere. va fi vocea mea din teren şi cred că va avea o contribuţie importantă la promovarea în Liga I''.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-28

TAGURI: Dica, hagi, viitorul, transferComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image