2018-12-19 10:12


Hosni Mubarak este în stare critică, potrivit Russia Today

 |  14:11
Hosni Mubarak este în stare critică, potrivit Russia Today

Fostul lider egiptean, Hosni Mubarak, ar fi suferit un atac de cord în urma căruia a intrat în comă sau chiar ar fi decedat, potrivit unor surse citate de Russia Today.

 

Aflat în custodia poliţiei, Mubarak ar fi suferit infarctul după ce a văzut imagini cu fostul dictator libian, Muammar Gaddafi, rănit şi mutilat de rebelii care l-au capturat joia trecută, cu puţin timp înainte ca acesta să moară. Starea lui Mubarak s-a înrăutăţit după ce i s-a confirmat că Gaddafi, unul dintre vechii săi aliaţi, a murit.

 

Până acum, informaţiile relatate de Russia Today nu au fost confirmate din surse oficiale, însă dacă Mubarak se află în comă sau a încetat din viaţă, acesta ar deveni cel de-al doilea lider al unui stat în care s-a declanşat Primăvara Arabă care nu va mai apuca să fie judecat de un tribunal.

 

Singurul lider din statele arabe care s-au revoltat în acest an împotriva regimurilor totalitare ce nu a avut de suferit fizic după ce a pierdut controlul puterii este fostul preşedinte al Tunisiei, Zine el Abidine Ben Ali, refugiat de mai multe luni în Arabia Saudită.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-26

TAGURI: Hosni Mubarak
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...