2017-01-17 23:30

ULTIMA ORA


Hotelurile de la munte sunt goale, MDRT anunţă record de turişti

 |  18:43
Hotelurile de la munte sunt goale, MDRT anunţă record de turişti

Luna februarie a fost una dintre cele mai sărace din punct de vedere turistic pentru staţiunile de pe Valea Prahovei, exceptând Poiana Braşov, în ciuda faptului că Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a susţinut că a fost înregistrat un număr record de turişti.

Cu toate acestea, MDRT nu a putut preciza numărul exact al turiştilor cazaţi în staţiunile montane. „În luna februarie a acestui an atât noi, cât şi întreaga staţiune, am înregistrat cel mai mic grad de ocupare din ultimii ani. Au venit mai puţini turişti din cauza condiţiilor meteo nefavorabile”, a declarat Marian Schwartz, directorul hotelului Rina din Sinaia, potrivit Mediafax.

Acesta a spus că hotelurile sunt aproape goale în timpul săptămânii, acestea animându-se câte puţin în weekend-uri. Majoritatea celor care s-au aflat în staţiunile montane în ultimele săptămâni s-au aflat pentru conferinţe, mai degrabă decât pentru schi.

MDRT a anunţat luni că peste 185.000 de accesări la punctele de transport pe cablu şi 56.000 de maşini au fost înregistrate în principalele staţiuni şi localităţi turistice montane din România în week-end, acestea fiind cele mai aglomerate zile la munte după sărbătorile de iarnă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: hoteluri valea prahovei, cazare hoteluri munte, hoteluri statiuni montaneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image