2017-01-24 23:24


Hugo Chavez răspunde lui Obama: Nu fi atât de iresponsabil. Clovnule!

 |  07:56
Hugo Chavez răspunde lui Obama: Nu fi atât de iresponsabil. Clovnule!

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a răspuns la criticile lui Obama la adresa guvernării sale, susținând că omologul său american este un "clovn" şi cerându-i acestuia să lase Venezeula "în pace".

"Domnul Obama a venit să ne critice; (...) Obama, ocupă-te de afacerile tale, dedică-te ţării tale pe care ai dus-o la dezastru (...) Nu fi atât de iresponsabil. Clovnule! Eşti un clovn!", a afirmat preşedintele Venezuelei, în timpul unei intervenţii televizate.

Președintele american a criticat acţiunile guvernului condus de Chavez, care, în aprecierea lui, "îngrădesc drepturile populaţiei" şi "ameninţă valorile democratice".

În opinia lui Hugo Chavez lui Obama ar trebui să îi fie "ruşine" căci guvernarea sa a dus la "frustrări imense" în mijlocul comunităţilor sărace şi afro-americane din SUA. De asemenea, potrivit liderului venezuelean, președintele american a dezamăgit și ţările africane care au crezut în el la momentul alegerilor.

"Eşti o ruşine pentru toţi oamenii aceştia aşa că lasă-ne în pace Obama, lasă-ne liniştiţi!", a adăugat preşedintele Venezuelei.

Acuzațiile legate de amestecul americanilor în afacerile interne ale ţării, cât şi de finanţare a forţelor de opoziţie din guvernul său, apar constant în discursul liderului venezuelean, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-23

TAGURI: Hugo_Chavez, Barack_ObamaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image