2016-10-28 15:19

ULTIMA ORA


Hugo Chavez va suferi o nouă intervenţie chirurgicală

 |  08:31
Hugo Chavez va suferi o nouă intervenţie chirurgicală

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a declarat că va suferi o nouă operaţie, „în zilele următoare”, asupra unei „leziuni” aflată în zona unde o tumoare canceroasă i-a fost extirpată la jumătatea anului trecut, în Cuba.

Liderul de la Caracas, a precizat că este vorba de „o leziune mică, cu diametrul de aproximativ doi centimetri, care obligă la înlăturarea acesteia şi la o nouă intervenţie chirurgicală”.

Chavez a negat prezenţa metastazelor, asigurând că se simte „într-o bună condiţie fizică pentru înfruntarea acestei bătălii”. „Trebuie să vorbesc cu colegii mei în această seară sau mâine (miercuri), pentru a stabili unde vom efectua operaţia. Avem mai multe posibilităţi, dar ceea ce este sigur este că acest lucru trebuie să aibă loc în zilele următoare”, a declarat Chavez.

Liderul venezuelean, aflat la putere din 1999, candidează pentru un al doilea mandat în alegerile prezidenţiale din octombrie, în cursul cărora se va confrunta pentru prima dată cu o opoziţie unită, concentrată în jurul guvernatorului de centru-dreapta Henrique Capriles, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-16

TAGURI: operatie hugo chavez, cancer hugo chavez, sanatate presedinte, hugo chavez bolnavComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Studiu GfK. Românii pun preţ pe sănătate, dar nu sunt dispuşi să plătească Românii sunt preocupați de sănătate: 75% spun că sănătatea este foarte importantă pentru... 19 Oct 2016 | (0)
Sistemul IT al cardului de sănătate este blocat Sistemul informatic al cardului național de asigurări de sănătate este indisponibil, astăzi,... 10 Oct 2016 | (0)