2017-01-19 21:22

ULTIMA ORA


Hugo Chavez va suferi o nouă intervenţie chirurgicală

 |  08:31
Hugo Chavez va suferi o nouă intervenţie chirurgicală

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a declarat că va suferi o nouă operaţie, „în zilele următoare”, asupra unei „leziuni” aflată în zona unde o tumoare canceroasă i-a fost extirpată la jumătatea anului trecut, în Cuba.

Liderul de la Caracas, a precizat că este vorba de „o leziune mică, cu diametrul de aproximativ doi centimetri, care obligă la înlăturarea acesteia şi la o nouă intervenţie chirurgicală”.

Chavez a negat prezenţa metastazelor, asigurând că se simte „într-o bună condiţie fizică pentru înfruntarea acestei bătălii”. „Trebuie să vorbesc cu colegii mei în această seară sau mâine (miercuri), pentru a stabili unde vom efectua operaţia. Avem mai multe posibilităţi, dar ceea ce este sigur este că acest lucru trebuie să aibă loc în zilele următoare”, a declarat Chavez.

Liderul venezuelean, aflat la putere din 1999, candidează pentru un al doilea mandat în alegerile prezidenţiale din octombrie, în cursul cărora se va confrunta pentru prima dată cu o opoziţie unită, concentrată în jurul guvernatorului de centru-dreapta Henrique Capriles, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-16

TAGURI: operatie hugo chavez, cancer hugo chavez, sanatate presedinte, hugo chavez bolnavComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image