2019-02-16 00:05


I.V. Stalin, agent anticorupţie în Rusia

 |  14:27
I.V. Stalin, agent anticorupţie în Rusia

A fost lansat siteul “Comitetul anticorupţie I.V. Stalin”! Proiectul este iniţiat de Partidul Comunist al Federaţiei Ruse în apropierea alegerilor parlamentare din decembrie. Comuniştii sunt decişi să folosească lupta anticorupţie drept una dintre principalele arme electorale.

“Scopul nostru este nu de a distruge, ci de a crea. De a lupta împotriva corupţiei pentru consolidarea ţării, nu pentru dezbinarea ei. Aceasta este o muncă anevoioasă şi complicată. Toţi cei care sunt pregătiţi pentru luptă sunt invitaţi în rândurile noastre”, se spune la rubrica “Scopul proiectului”, care este ilustrată de o felicitare pe care stă scris: “Să muncim astfel ca tovarăşul Stalin să ne spună «Mulţumesc»!”, precizează cotidianul rus Nezavisimaia Gazeta. Comuniştii le propun cetăţenilor să dezvăluie fapte de corupţie, deputaţii Partidului Comunistpromiţând să le verifice.

“Vrem ca fiecare om necinstit să simtă prin «toţi porii» că în orice moment informaţia privind maşinaţiunile şi afacerile sale pot deveni cunoscute întregii ţări”, se spune pe site.

Pe pagina de site mai există şi rubrica “Lista neagră”, pe care urmează să fie trecuţi funcţionari corupţi, precum şi structuri de stat implicate în acte de corupţie. Deocamdată, această rubrica este aproape goală: aici figurează doar câţiva funcţionari regionali.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...