2019-05-20 19:50


Iacob: S-au finalizat 3 necropsii, un copil intoxicat cu funingine, doi decedaţi din lipsă de oxigen

 |  15:52
Iacob: S-au finalizat 3 necropsii, un copil intoxicat cu funingine, doi decedaţi din lipsă de oxigen
Medicii legişti au finalizat necropsia în cazul a treidintre cei patru bebeluşi care au murit în urma exploziei de la MaternitateaGiuleşti, în cazul unuia fiind stabilit că a fost intoxicat cu funingine, întimp ce ceilalţi doi au decedat din cauza lipsei de oxigen, a spus procurorulMarius Iacob.

Marius Iacob, procuror şef al Secţiei Urmărire Penală aParchetului instanţei supreme, a declarat că au fost finalizate trei necropsii.

Prin acestea s-a stabilit că unul dintre copii a fostintoxicat cu funingine, iar ceilalţi doi au murit din cauza lipsei de oxigen,fiind vorba despre intoxicaţie acută cardiacă.

Necropsia în cazul celui de-al patrulea bebeluş va fiefectuată miercuri dimineaţă, a spus Marius Iacob.

El a mai spus că marţi au fost prelevate probe ADN de latoţi copiii şi de la părinţi, analize care vor fi procesate în timpul nopţii,urmând ca miercuri să fie stabilite rezultatele.

El a adăugat că 15 persoane din personalul medical şitehnic al Maternităţii Giuleşti sunt audiate.

Procurorii au început urmărirea penală in rem pentruucidere din culpă şi vătămare corporală gravă în cazul accidentului de laMaternitatea Giuleşti, a declarat Marius Iacob, procuror şef al SecţieiUrmărire Penală a Parchetului instanţei supreme.

Marius Iacob a declarat că au fost audiaţi mai mulţiangajaţi ai Maternităţii Giuleşti, însă asistenta responsabilă de salonul deTerapie Intensivă la momentul producerii incediului nu a putut fi audiată fiindîn stare de şoc.

Procurorul a mai spus că toate audierile vor avea loc laPoliţia Capitalei, până marţi, nepunându-se problema reţinerii personaluluimedical.

Procurorul Marius Iacob a mai spus că în câteva zile artrebui să fie finalizate concluziile specialiştilor legate de cauzeletragediei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638939-07-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

4 EXERCIŢII fizice pentru picioare sexy Acum 4 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati


STARBAG