2019-01-24 14:55


Iată unde îşi petrec politicienii sărbătorile de iarnă

 |  17:52
Iată unde îşi petrec politicienii sărbătorile de iarnă

Cei mai mulţi dintreliderii partidelor au decis să-şi petreacă sărbătorile de sfârşit de an în ţară, alături de familii. Vezi aici unde îşi petrecpoliticienii sărbătorile:

Geoană petreceCrăciunul în familie, speră să ajungă şi la munte; pentru 2011 vrea puţinălinişte

PreşedinteleSenatului, Mircea Geoană, îşi doreşte ca noul an să-i aducă un pic de linişte,sănătate şi pace în familie. El i-a încurajat pe oameni să se bucure de viaţă,de sănătate, de familie şi de lucrurile frumoase pe care România le are, detradiţiile creştine, de valorile de familie şi, până la urmă, de prietenia şide bunătatea pe care românii au avut-o întotdeauna.

Întrebatce îşi doreşte de la Moş Crăciun, Geoană a răspuns că îşi doreşte"sănătate, linişte şi pace în familie". "Când eşti părinte şi aicopii, într-un fel treci pe planul doi. Singura mea rugăminte pentru Cel de susşi pentru viaţa aceasta este sănătate, linişte şi pace în familie şi, dacă ne vomstrânge rândurile, şi familia Geoană, şi familia Ionescu, şi familia Popescu,şi orice familie din România sau de români care au plecat la muncă înstrăinătate să aibă parte de sărbători fericite", a spus preşedinteleSenatului.

MirceaGeoană a mai precizat că ziua de Crăciun o va petrece cu părinţii, cu familia."Din păcate, mama se deplasează puţin mai greu şi aşa că o să o facemacasă, ca de obicei, cu bradul", a declarat Mircea Geaonă.

Ela spus că speră că va reuşi, spre sfârşitul anului, să ajungă şi la munte."Dacă este puţină zăpadă, un pic de mişcare şi de aer curat nu stricănimănui, mai ales politicienilor", a adăugat preşedintele Senatului.

Mircea Diaconu (PNL):Petrec sărbătorile întotdeuna acasă, cu cele sfinte în cap şi în suflet

Senatorulliberal Mircea Diaconu va petrece sărbătorile în familie, alături de copii şinepoţi şi va cânta, împreună cu aceştia, colinde. "Sărbătorile le petrecîntotdeauna acasă - sunt sărbători de familie - cu cele sfinte în cap şi însuflet. Voi petrece acasă, cu copiii, cu nepoţii, cu amintirile şi cu pozele şivom cânta colinde", a spus liberalul.

Norica Nicolaipetrece Crăciunul acasă, de Revelion merge la munte

VicepreşedintelePNL Norica Nicolai îşi petrece Crăciunul acasă, ca întotdeauna, împreună cufamilia, de Revelion alegând să meargă la munte, la o cabană din SlănicPrahova, alături de soţ, frate şi câţiva prieteni.

Întrebatăce pregătiri face pentru sărbătorile de iarnă, Norica Nicolai a precizat că deCrăciun găteşte împreună cu mama sa bucate tradiţionale. "De Crăciun facemabsolut tot ce se face româneşte, adică sarmale- preferatele mele, friptură decurcan la cuptor, tobă, cârnaţi, salate, etc., mâncăruri pe care le gătesc cumama", a spus liderul PNL.

NoricaNicolai se implică şi la decorarea casei, mărturisind că împodobeşte bradulîmpreună cu fiica sa, Delia, care petrece vacanţa alături de familie.

Elena Udrea îşidoreşte să primescă de Crăciun un costum de schi, pentru că are pârtii deinaugurat

MinistrulDezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat că îşi doreşte săprimească de Crăciun un costum de schi, deoarece are două pârtii de inaugurat,iar la ultima inaugurare a fost îmbrăcată "necorespunzător" şi a"îngheţat de frig". "Am vreo două pârtii de inaugurat şi amnevoie de un costum de schi. Cam atât, nu m-ammai gândit la altceva", a spus Udrea.

Eaa precizat, pentru MEDIAFAX, că de la Crăciun până după Anul Nou se va afla peValea Prahovei.

"Voifi pe Valea Prahovei. Mi-am propus să inaugurez pe 24 decembrie pârtia de schide la Sinaia. Vor mai fi câteva acţiuni, pe care o să le am, dacă tot am decissă fiu în zonă, să nu mă plictisesc o săptămână şi jumătate, să încerc să maifac şi alte lucruri, care ţin de activitatea ministerului, de turism", aspus Elena Udrea

Familia Antonescupetrece Crăciunul la Ploieşti, iar Revelionul acasă, în Bucureşti

LiderulPNL Crin Antonescu şi-a declarat preferinţa pentru sărbătorirea tradiţională aCrăciunului, în familie, el fiind, de asemenea, partizanul revelioanelor maiintime, desfăşurate într-un cadru mai restrâns. Familia Antonescu va petreceCrăciunul la Ploieşti,iar Revelionul acasă, în Bucureşti.

"Crăciunul,în mod tradiţional, l-am petrecut în familie şi asta voi face şi anul acesta.De asemenea, sunt partizanul revelioanelor mai intime şi nu există niciun motivca anul acesta să mă abat de la obiceiul meu", a spus Antonescu.

Victor şi DacianaPonta petrec Crăciunul în familie, la Cornu

Victorşi Daciana Ponta vor petrece Crăciunul la Cornu, liderul PSD dorindu-şi săningă şi să mănânce preparate pregătite de soţia sa.

Victorşi Daciana Ponta vor să petreacă sărbătorile în familie şi să profite de zilelelibere pentru a uita de politică şi a fi alături de cei doi copii, Andrei şiIrina.

PreşedintelePSD şi soţia sa, europarlamentar social-democrat, vor fi acasă la părinţiiDacianei, la Cornu, Victor dorind ca de Crăciun să ningă şi să facă, împreunăcu cei doi copii, un om de zăpadă în curte.

"Înprima zi de Crăciun ne vom aduna toţi în jurul bradului şi vom desfacecadourile. Bineînţeles că Andrei şi Irina vor primi cele mai multe cadouri,amândoi i-au scris multe dorinţe lui Moş Crăciun şi aşteaptă să vadă dacă Moşul îi vaasculta", a precizat Ponta.

Caorice fată, Irina îşi doreşte multe păpuşi, iar Andrei i-a cerut moşuluidispozitive electronice.

ŞiDaciana Ponta va profita de zilele libere pentru a găti, pasiune pentru careviaţa de parlamentar la Bruxelles şi Strasbourg nu îi lasă foarte mult timp.

"Dacianagăteşte foarte bine şi sunt sigur că ne va pregăti multe bunătăţi. Eu aştept înspecial să mănânc drob, mai ales că e singurul moment din an în care mănâncdrob", a mai spus Ponta.

Anastase, Turcan,Sulfina Barbu, Ialomiţianu, Prigoană petrec Crăciunul în familie

Parlamentariai PDL vor petrece sărbătorile în familie, cei mai mulţi aşteptând de la MoşCrăciun linişte şi sănătate, Raluca Turcan spune că fiul său, Eric, este celmai încântat de sărbători, iar Roberta Anastase speră că va merge de Crăciun culogodnicul la părinţii ei.

"Undesă pleci cu un copil de 4 zile? Home, în familie", a precizat pentruMEDIAFAX deputatul PDL Silviu Prigoană. El a spus că "este criză, esterecesiune" şi, din acest motiv, "nu poţi să pleci până înElveţia", spre exemplu.

"Crăciunulo să-l petrec în familie, la Braşov,iar a doua zi de Crăciun o să merg la Bran, la părinţii mei. Luni, o să fiu laminister", a spus, la rândul său, ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu.El a declarat, pentru MEDIAFAX, că aşteaptă ca Moş Crăciun să-i aducă"bugetul României" şi linişte.

VicepreşedintelePDL Raluca Turcan crede că fiul ei, Eric, de trei ani, este cel mai încântat deapropierea Crăciunului şi de venirea lui Moş Crăciun. "Băieţelul meu,Eric, a făcut de curând 3 ani şi este prima oară când i-a scris, de fapt maimult i-a desenat, o scrisoare lui Moş Crăciun în care îi spune ce cadouri îşidoreşte", a spus Turcan. Ea a adăugat că fiul ei, care aşteaptă cu nerăbdareîmpodobirea bradului şi Ajunul Crăciunului, a învăţat şi câteva colinde.

"PentruCrăciun mi-am propus să gătesc o friptură de vită la tavă, preferata soţuluimeu, şi o oală cu sărmăluţe, preferatele mele, la gătitul cărora m-amspecializat când am fost la o bursă în străinătate", a spus Raluca Turcan.

Depiftie şi de dulciuri se vor ocupa părinţii săi. "Pe părinţii mei şi pecei ai lui Valeriu îi aşteptăm de sărbători la noi. Vom avea, deci, casa plinăşi vom petrece sărbătorile înconjuraţi de oameni dragi, ceea ce sper să fie debun augur pentru anul 2011", a adăugat Turcan.

Colegasa de partid, preşedintele Organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, vamerge la ţară, în Floreşti, judeţul Prahova,şi va sărbători Crăciunul cu familia. "Vom fi acolo cu câţiva prieteni,chiar am nevoie de linişte, de spiritul Crăciunului, de sărbători înfamilie", a spus Sulfina Babu, care vrea să vadă multe filme şi să ascultecolinde.

PreşedinteleCamerei Deputaţilor, Roberta Anastase, va petrece Crăciunul "la mama şi latata", pe Valea Doftanei, împreună cu logodnicul ei. "Aştept să setermine bugetul până vine Moş Crăciun", a adăugat Anastase.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...