2019-02-20 19:42


Igaş a oferit diplome de onoare veteranilor de război ai Ministerului de Interne

 |  14:22
Igaş a oferit diplome de onoare veteranilor de război ai Ministerului de Interne

MinistrulTraian Igaş a oferit, miercuri, diplome de onoare unui număr de 15 veterani derăzboi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), în cadrul uneifestivităţi la care au participat studenţi ai Academiei de Poliţie"Alexandru Ioan Cuza" şi o parte din şefii de arme ai ministerului.

Ceremoniaa avut loc la sediul ministerului şi a fost urmată de un concert de colinde alunui cor format din efective MAI.

MinistrulTraian Igaş a spus, în cadrul ceremoniei, că a adus veteranii MAI faţă în faţăcu tânăra generaţie, transmiţându-le acestora din urmă că trebuie să dezvolteun spirit european şi să facă faţă cerinţelor ce decurg din aderarea la SpaţiulSchengen.

Elle-a urat celor prezenţi "Crăciun fericit" şi le-a oferit veteranilorde război diplome de onoare pentru serviciul adus MAI de-a lungul carierei.

Totodată,foştii comandanţi de arme ai ministerului i-au mulţumit lui Igaş pentru că nui-a uitat, precizând că este al doilea ministru de Interne din perioadapostdecembristă care invită veteranii de război la o ceremonie, cu ocaziasărbătorilor.

Aceştiale-au transmis studenţilor Academiei de Poliţie să-şi "iubească arma şiunitatea în care vor fi repartizaţi".

Laceremonie au participat şi unii şefi de arme din Ministerul Administraţiei şiInternelor, printre care generalul Olimpiodor Antonescu, şeful JandarmerieiRomâne.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-02-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...