2017-01-23 06:34


Igaş: Nu se modifică gradul de alertă teroristă în România

 |  15:09
Igaş: Nu se modifică gradul de alertă teroristă în România
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş,a declarat, luni, înainte de şedinţa BPN al PDL, răspunzând unei întrebări, căautorităţile trebuie să fie pregătite în orice moment, menţionând însă că nu semodifică gradul de alertă teroristă în România.

Întrebatdacă se vor lua măsuri împotriva unor posibile atacuri teroriste, Igaş arăspuns:

"Noitrebuie să fim pregătiţi în fiecare moment şi la atacuri teroriste, dacădiscutăm de atacuri teroriste, dar cred că nu trebuie să impacientăm pe nimenişi să fim vigilenţi e nevoie, dar nu cred că e cazul".

Ela arătat că nu va fi modificat gradul de alertă.

Ministrula făcut aceste precizări înainte de şedinţa BPN al PDL, la care participă.

Preşedinteleamerican, Barack Obama, a anunţat, într-o intervenţie transmisă în direct deteleviziunile americane, că a autorizat o operaţiune împotriva lideruluial-Qaida, în cursul căreia nu au fost înregistrate victime în rândurileforţelor americane.

"Astăzi,pot anunţa poporul american şi întreaga lume că Statele Unite au efectuat ooperaţiune în urma căreia a fost ucis ben Laden, liderul al-Qaida", aafirmat Obama.

Departamentulamerican pentru Securitate Internă nu a ridicat pentru moment nivelul de alertăteroristă după moartea lui Osama ben Laden, a declarat luni un oficial dincadrul departamentului, citat de CNN.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-06-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image