2017-01-17 13:08

ULTIMA ORA


Il Luce a fost externat

 |  13:11
Il Luce a fost externat

Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene de fotbal Şahtior Doneţk, a fost externat luni din Spitalul Universitar din Capitală, unde a fost internat în data de 6 ianuarie, în urma unui accident rutier.

Lucescu a mulţumit pentru atenţia acordată şi pentru felul cum a fost tratat de medici.

''Vreau să mulţumesc tuturor pentru interesul acordat acestui caz, care ar fi fost mai bine să nu existe. Nici dacă aş fi cucerit un trofeu internaţional important nu ar fi fost atâţia oameni să mă aştepte'', a afirmat Lucescu.

''Mulţumesc şi echipei de medici, care s-a comportat ireproşabil. Este nejustificată neîncrederea faţă de medici în ţara noastră'', a mai spus Lucescu. ''Am avut un accident grav, cu multiple fracturi, dar sunt mulţumit de cum a decurs totul, dovadă şi recuperarea rapidă şi faptul că am ieşit azi din spital'', a precizat tehnicianul.

Mircea Lucescu a subliniat că vrea să revină ''cât mai repede pe terenul de fotbal. Vineri mai am un control medical şi dacă voi avea acordul specialiştilor vreau să plec la echipa mea, Şahtior Doneţk''.

''Am făcut mult efort fizic zilele acestea, iar singurul lucru cu care trebuie să fiu atent este să nu inhalez mult aer rece'', a menţionat antrenorul român.

a fost internat în Spitalul Universitar vineri 6 ianuarie, când, în urma unui accident rutier, maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un tramvai pe bulevardul Vasile Milea. Alături de Lucescu, în maşină se afla şi o altă persoană, care a fost rănită uşor. Reputatul antrenor a fost vizitat în două rânduri la spital de miliardarul Rinat Ahmetov, patronul clubului Şahtior.

Conf. dr. Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar, a declarat că pacientul este bine, va face recuperare, kinetoterapie şi va urma un tratament. Cât priveşte costurile spitalizării, conf. dr. Cătălin Cârstoiu a precizat că va fi făcut un decont şi acesta va fi achitat de pacient, informează Agerpres.

Întrebat despre o eventuală donaţie pe care ar dori să o facă Rinat Ahmetov, dr. Cârstoiu a afirmat că, dacă acesta o va face, donaţia este binevenită, dar a precizat că, deocamdată, nu are informaţii în acest sens. El a adăugat că au mai fost şi alţii care au făcut donaţii, acestea fiind în folosul tuturor pacienţilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-28

TAGURI: Lucescu, spital, extrenare, accidentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image