2018-12-13 04:28


Iliescu îndeamnă USL să-l sprijine pe Oprescu în alegeri

 |  08:36
Iliescu îndeamnă USL să-l sprijine pe Oprescu în alegeri

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat marți că Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, trebuie sprijinit de USL la viitoarele alegeri locale. Propunerea înregimentării în PSD sau PNL a lui Oprescu ar fi în opinia lui Ion Iliescu „o mare greşeală politică.” 

Conform președintelui de onoare al PSD, Sorin Oprescu trebuie susținut la viitoarele alegeri, autoritatea acestuia fiind un atu în cursa electorală.

 "Cred că avem datoria să-l sprijinim pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, la viitoarele alegeri şi să-i respectăm opinia. (...) Exista opinii - să-i impună lui Sorin Oprescu să se înregimenteze în USL sau în PSD, ar fi o mare greşeală politică. Nu aşa se lucrează cu oamenii în activitatea politică. (...) Este păcat când ai un asemenea candidat să nu-l sprijini, să nu te foloseşti de autoritatea pe care el a câştigat-o", a afirmat liderul de onoare al PSD, la Antena 3, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-11-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
31 Aug 2011

Ion Iliescu nu spune nimic nou despre Sorin Oprescu,ci doar atrage atentia unora precum Antonescu:simpatia si capitalul de imagine al lui Sorin Oprescu trebuie valorificat acum si aici!
Random imageUltimele stiri


loading...