2019-01-24 05:04


Iliescu: Nu-i recomand lui Ponta să candideze la preşedinţie, e prea devreme

 |  14:10
Iliescu: Nu-i recomand lui Ponta să candideze la preşedinţie, e prea devreme

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu,a declarat, la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică deProTV, că nu îi recomandă lui Victor Ponta să candideze la preşedinţie,întrucât ar fi "prea devreme".

Iliescu a evitat să dea nume de posibilicandidaţi la preşedinţie care să aibă şi succes, făcând doar un portret-robotal unui eventual viitor preşedinte: "un om care să respecte Constituţia,să respecte legile, să fie în dialog cu instituţiile statului, nu în război caBăsescu".

Întrebat dacă i-ar recomanda preşedinteluiPSD, Victor Ponta, să candideze la următoarele alegeri prezidenţiale, Iliescu arăspuns: "Nu, e prea devreme".

Iliescu a mai afirmat că Ponta "s-agrăbit" când a făcut afirmaţia că PSD l-ar putea sprijini pe preşedintelePNL, Crin Antonescu, la alegerile prezidenţiale, în schimbul unui guvernPNL-PSD.

"S-a grăbit şi nimeni nu a cuplat laaşa ceva (în BPN al PSD - n.r.). Dar nu asta este problema acum, acestea suntteme periferice. Nominal vom găsi şi candidaţii pentru guvernare şi pentru oeventuală grăbire a alegerilor prezidenţiale şi pentru un candidat comun (alopoziţiei - n.r.). Dacă începem cu nominalizări, greşim, torpilăm pe fond ceeace înseamnă acţiunea comună a opoziţiei", a mai spus Iliescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-04-11
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...