2017-01-20 01:30

ULTIMA ORA


Iliescu speră ca Aura Vasile să rămână un om de bază al PSD

 |  11:53
Iliescu speră ca Aura Vasile să rămână un om de bază al PSD

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, consideră că actuala ''situaţie de incertitudine'' a fost cauzată de suspendarea conducerii PSD Bucureşti, însă speră că deputatul social-democrat Aura Vasile să rămână în partid.  

''Din păcate după suspendarea conducerii PSD Bucureşti s-a creat o situaţie de incertitudine şi e păcat. Am discutat cu Victor Ponta, trebuie curmată această stare de lucruri şi reaşezată pe temelii realiste de coordonare. (...) Deocamdată să nu vorbim (n.r. de plecarea Aurei Vasile din PSD) până nu se consumă faptul în sine. A venit o ştire inversă că ar fi revenit. Nu pot să comentez. Nu e uşor să fii în opoziţie. Îţi trebuie forţă, putere. (...) Nu am vorbit cu ea. A fost şi sper să rămână un om de bază în PSD. Era unul dintre oamenii combativi. M-a surprins şi sper să fie valabilă ultima ştire' că nu pleacă din PSD, a declarat Ion Iliescu.

Preşedintele de onoare al social-democraţilor a reamintit perioada 1996 – 2000 când în PSD ''s-au împuţinat rândurile puternic'', afirmând că situaţia din partid se poate rezolva ''rapid''. ''Avem un an în faţă (n.r. până la alegeri). Se poate rezolva rapid rezolva o asemenea situaţie. (...) Am avut astfel de experienţe şi în perioada 1996 - 2000. Atunci s-au împuţinat rândurile puternic. În 1997 - 1998 sufla vântul în sediul PSD-ului de atunci, dar în 1999 - 2000 partidul s-a reconsolidat. (...) Suntem după şapte ani de opoziţie. Unii nu rezistă tentaţiilor. Aşa s-a creat şi UNPR cu oameni care au părăsit rândurile. E mai uşor să rupi rândurile şi mai cald să stai lângă putere. Atracţiile, ademenirile sunt multiple. Cei care au forţa unui crez politic nu se lasă înfrânţi. (...) Cei mai mulţi oameni sunt slabi şi se lasă influenţaţi. Cei care au tărie de caracter şi un crez politic sunt mai puţini, dar ei sunt sarea şi piperul şi dau forţa unei mişcări. Şi eu cred în aceşti oameni'', a explicat Ion Iliescu, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-04

TAGURI: Iliescu, Aura_Vasile, PSDComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image