2017-01-18 22:42

ULTIMA ORA


Iliescu susține relansarea spiritului combativ al partidului

 |  11:17
Iliescu susține relansarea spiritului combativ al partidului

La Clubul politic săptămânal organizat de PSD sector 1, joi seara, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, şi-a prezentat cartea 'Fragmente de viaţă şi de istorie trăită' şi a acordat autografe simpatizanţilor. La eveniment, preşedintele de onoare al PSD i-a avertizat pe cei prezenţi că se apropie aniversarea celor 22 de ani de la Revoluţia Română şi că trebuie relansat spiritul combativ al partidului.

'Am scris multe cărţi despre Revoluţie şi despre ce s-a petrecut. Şi această carte începe cu menţionarea Revoluţiei Române şi câteva chestiuni fundamentale legate de conţinutul, de esenţa, mesajul Revoluţiei Române, desfăşurarea ei, ca şi bătăliile politice care au urmat', a explicat Ion Iliescu, spunând că denigrarea Revoluţiei Române este un act antinaţional şi trebuie tratat ca atare.

Preşedintele de onoare al PSD a adăugat că în volum încearcă să arate toată evoluţia situaţiei României în cei 22 de ani ce au trecut de la revoluţie. Iliescu i-a avertizat pe cei prezenţi la Clubul politic că trebuie relansat spiritul combativ al partidului - 'condiţia fundamentală pentru schimbările pe care toată lumea le aşteaptă', mai ales că se apropie aniversarea celor 22 de ani de la Revoluţia Română.

'Din păcate, după 22 de ani, cei mai mulţi au toate motivele să fie nemulţumiţi şi chiar comparaţiile sunt nefavorabile zilelor noastre. Pentru oamenii simpli, oamenii care trăiesc dintr-un salariu la nivelul salariului mediu şi al salariilor existente înainte de 1989, cheltuielile cu întreţinerea, cu serviciile astea publice nu depăşeau 30% din venitul lunar al omului, acum aceste cheltuieli depăşesc veniturile omului', a recunoscut preşedintele de onoare al PSD.  Deși consideră că măsurile luate în ultimii ani au afectat profund nivelul de viaţă al oamenilor, veniturile şi mai ales condiţiile de viaţă, Ion Iliescu a catalogat drept un 'fals istoric' ideea că toate guvernările ultimilor 20 de ani sunt la fel de 'vinovate' şi au avut aceleaşi efecte, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-05

TAGURI: Iliescu, PSD, combativComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image