2018-12-15 06:38


IML decide soarta lui Năstase!

 |  12:31
IML decide soarta lui Năstase!

Medicii de la Spitalul Floreasca au anunţat luni, la ora 12.00, că Institutul Medico-Legal (IML)va decide dacă Adrian Năstase va fi transferat sau nu la spitalul penitenciarului Rahova, informează .

Spitalul a înregistrat luni dimineaţa un document al Poliţiei prin care solicita detalii despre starea de sănătate a fostului premier, în urma căreia echipa medicală trebuia să prezinte până, la ora 10.00, un raport scris. Adrian Năstase a fost internat de urgenţă şi operat, după ce săptămâna trecută a încercat să se sinucidă.

Poliţia Capitalei a trimis vineri, la Spitalul Floreasca, o solicitare referitoare la starea de sănătate a fostului premier, pentru a se şti dacă acesta poate fi transferat la petinenciar, în vederea executării pedepsei de doi ani de închisoare.

Managerul Spitalului Floreasca, Radu Macovei, a declarat luni pentru că echipa medicală care va decide dacă starea de sănătate a lui Adrian Năstase permite transportul acestuia în Spitalul Penitenciar Rahova trebuie să prezinte un raport scris până la 10.00.

"Am înregistrat documentul Poliţiei Capitalei la ora 8.00, imediat ce s-a deschis Registratura. Am cerut echipei medicale ca până la ora 10.00 să prezinte un raport scris", a spus Macovei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-03-25

TAGURI: Adrian_Nastase, Rahova, penitenciar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...