2016-12-08 02:12

ULTIMA ORA


Împuşcat din greşeală cu o armă de tir

 |  09:32
Împuşcat din greşeală cu o armă de tir

Un tânăr din localitatea Valea Mare, judeţul Olt, a fost împuşcat, miercuri seara, din greşeală, între localităţile Priseaca şi Oporelu, în momentul în care a trecut pe lângă un câmp unde doi bărbaţi din Slatina testau o armă de tir. 

După ce un bărbat de 31 de ani din municipiul Slatina a vrut să vândă o armă de tir, deţinută legal, şi a arătat-o unui posibil cumpărător, cei doi au testat-o pe un câmp.

Al treilea foc executat a lovit un tânăr care trecea întâmplător prin zonă.

Tânărul, de 23 de ani, a ajuns în stare foarte gravă la spital, cu hemoragie internă, după ce glonţul de tir i-a perforat abdomenul.

Victima a fost supusă operației, însă medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte posibilitatea de supraviețuire.

Cumpărătorul, cât şi deţinătorul armei sunt cercetaţi penal pentru nerespectare regimului armelor şi muniţiilor, iar puşca a fost reținută de autorități până la finalizarea anchetei, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-27

TAGURI: împușcat, armă de tirComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Braşov. Militar găsit împuşcat în cap Un militar în vârstă de 30 de ani, de la unitatea militară Cincu, judeţul Braşov, a fost... Acum 18 ore | (0)
Timiş. Tânăr reţinut după ce a fost prins în flagrant cu o armă confecţionată artizanal Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş a informat duminică, într-un comunicat de presă, că... 20 Noi 2016 | (0)