2018-12-16 21:57


Încă două medalii pentru Româniala Shenzhen

 |  12:21
Încă două medalii pentru Româniala Shenzhen

Scrimera română Bianca Pascu a câştigat luni medalia de argint în proba feminină de sabie din cadrul Jocurilor Mondiale Universitare de la Shenzhen (China), după ce a fost învinsă în finală de Olga Harlan (Ucraina), cu 15-9.

În şaisprezecimi, Pascu a dispus cu 15-13 de italianca Loreta Gulotta, în optimi a întrecut-o pe japoneza Maho Hamada, cu 15-10, în sferturi s-a impus cu 15-11 în faţa chinezoaicei Li fei, iar în semifinale a câştigat cu 15-12 la Au Yeung Wai Sum (Hong Kong).

Mihaela Bulică s-a clasat pe locul 7, după ce a cedat în sferturi la Au Yeung (13-15), iar Elena Munteanu, învinsă în optimi (12-15 cu Elena Hromova/Ucraina), a terminat pe locul 14.

România ocupă locul 22 în clasamentul la zi pe medalii, cu una de argint, şi două de bronz (judoka Valentin Radu - cat 90 kg - şi echipa masculină de gimnastică artistică).

Judoka Violeta Dumitru a cucerit marţi medalia de bronz în limitele categoriei 48 kg, la judo, în cadrul Jocurilor Mondiale Universitare de la Shenzhen (China).

Violeta Dumitru a învins-o în meciul decisiv pentru medalia de bronz pe Cha ok Song (Coreea de Nord). În optimi, Violeta a trecut de Elmira Seifulgazina (Kazahstan), iar în sferturi a învins-o pe Kay Yvonne Kraus (Germania), după care a cedat în semifinale în faţa rusoaicei Kristina Rumianţeva. În finală, Rumianţeva a fost învinsă de japoneza Kaori Kondo. O altă medalie de bronz a revenit franţuzoaicei Aurore Climence.

La cat. 60 kg, românul Amado Claudiu Lazea a pierdut în primul tur la japonezul Toru Shishime, cedând apoi şi în recalificări la americanul Jeffrey Fujimoto.

Violeta Dumitru a adus a patra medalie României la Universiada de la Shenzhen, după argintul cucerit de Bianca Pascu (sabie), şi medaliile de bronz câştigate de judoka Valentin Radu (cat. 90 kg) şi de echipa masculină de gimnastică artistică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-05-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...