2016-10-26 10:46

ULTIMA ORA


Incendiat de un vecin a ajuns în stare gravă la spital

 |  10:21
Incendiat de un vecin a ajuns în stare gravă la spital

Un bărbat de 55 de ani, din municipiul Bârlad, a ajuns în stare gravă la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, cu arsuri de gradele III şi IV pe aproape toată suprafaţa corpului. Victima a fost stropită cu diluant şi apoi incendiată de un vecin, imobilizat într-un scaun cu rotile, potrivit IPJ Vaslui.

'Între cei doi a izbucnit un conflict spontan. Evenimentul s-a întâmplat chiar în locuinţa autorului. Acesta a luat o sticlă cu diluant, cu care aprindea, de regulă, focul în sobă şi, după ce şi-a stropit vecinul, i-a dat foc cu o brichetă. În locuinţă se mai aflau două femei, una dintre ele sunând la 112 pentru a solicita intervenţia unei ambulanţe, în timp ce cealaltă a reuşit să stingă focul de pe bărbatul incendiat. Victima a fost preluată la scurt timp de un echipaj medical şi transportată la spital, în timp ce autorul, un bărbat de 54 de ani, a ajuns şi el la Secţia de psihiatrie a Spitalului de Urgenţă Bârlad', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-24

TAGURI: incendiat, BârladComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Bărbatul incendiat la Galaţi nu poate fi transferat la Bucureşti Bărbatul în vârstă de 49 de ani, incendiat vineri, la Galaţi, alături de un alt om al... 25 Oct 2016 | (2)
Locuinţe din Vaslui şi Bârlad, inundate în urma ploilor torenţiale Mai multe locuinţe din Vaslui şi Bârlad au fost inundate în urma ploilor torenţiale, pompierii... 13 Oct 2016 | (0)