2017-01-24 05:08


Incendiu de proporţii la o conductă de gaz de sondă

 |  13:47
O femeie în vârstă de 35 de ani şi fiul său, de 17 ani, au fost gravrăniţi, vineri, după ce au încercat să taie cu un bomfaier o conductă de gaz desondă din localitatea dâmboviţeană Gura Ocniţei, iar aceasta a luat foc,incendiul manifestându-se pe o suprafaţă mare, într-o zonă de pădure, informează Mediafax.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir, primelecercetări arată că incendiul a fost provocat de o femeie şi de fiul său, careerau în zonă pentru a fura fier vechi şi care au încercat să taie conducta.

Conformsursei citate, cei doi au declanşat un incendiu, suferind arsuri pe o maresuprafaţă a corpului, în special la picioare.

În urmaincendiului, femeia, în vârstă de 35 de ani, şi fiul ei de 17 ani, din satulGorgoteni, comuna Gura Ocniţei, au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţila Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

La faţalocului au mers pompierii militari din Moreni, care au închis zona, undeincendiul continuă să se manifeste pe o suprafaţă mare, pompierii intervenindcu două autospeciale.

Incendiulare loc într-o zonă de pădure, departe de casele oamenilor, iar la faţa loculuiau ajuns şi lucrătorii schelei de petrol Moreni, proprietarul conductei de gazde sondă, care umeză să oprească pomparea gazului pe conductă, pentru capompierii să poată interveni pentru stingerea focului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-03-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image