2017-01-25 03:35


Incendiu de proporții la un depozit de alimente din Vâlcea

 |  08:58
Incendiu de proporții la un depozit de alimente din Vâlcea

Un incendiu de proporții a izbucnit joi dimineaţă, la un depozit de alimente al unei societăţi comerciale situat în municipiul Râmnicu Vâlcea. Patru autospeciale au intervenit cu apă şi spumă pentru a opri extinderea flăcărilor la imobilele din apropiere.

Intervenţia pentru stingerea incendiului, izbucnit la depozitul de alimente cu o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi, a fost îngreunată de materialele inflamabile din interiorul clădirii, respectiv ulei şi făină, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, căpitan Cătălin Popescu.

"La faţa locului intervin patru autospeciale cu apă şi spumă şi a fost solicitată acum şi o a cincea maşină. Vestea bună este că s-a reuşit localizarea incendiului, fiind oprită extinderea flăcărilor la casa de lângă depozit şi la clădirea principală a depozitului. Intervenţia va mai dura însă aproximativ două ore, operaţiunea fiind îngreunată de alimentele inflamabile din depozit, respectiv uleiul îmbuteliat în sticle de plastic şi făina", a explicat Cătălin Popescu.

Nu există victime, persoane cu arsuri sau intoxicate cu fum, conform purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-21

TAGURI: incendiu, proporții. VâlceaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image