2016-12-11 06:20

ULTIMA ORA


Incendiu în pădurea de pe Valea Doftanei

 |  07:31
Incendiu în pădurea de pe Valea Doftanei

Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, cei ai Ocolului Silvic Azuga, ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate şi mai mulți cetăţeni încearcă stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, care a izbucnit marţi, în pădurea de pe Valea Doftanei.

Incendiul, care s-a constituit în două focare, se manifestă în goluri alpine de pe Vârful Manolea şi de pe versantul Orşogoaia, neexistând pericolul ca focul să se extindă la coronamentul arborilor, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Marina Dinu.

Intervenţia pentru stingerea flăcărilor a fost întârziată, având în vedere faptul că terenul este accidentat şi nu permite urcarea cu autospecialele de lucru ale pompierilor.

În acest moment se lucrează pentru lichidarea incendiului cu mijloace de primă intervenţie, respectiv mături, lopeţi şi pământ, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-13

TAGURI: Valea_Doftanei, incendiuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Povestea unui copil de șase ani care și-a salvat frațiorii dintr-un incendiu O tragedie a fost oprită de un copil de șase ani din localitatea vasluiană Vutcani care și-a... 05 Dec 2016 | (0)
Incendiu puternic la Consiliul de Stat din Paris Sute de persoane au fost evacuate după ce un incendiu s-a declanșat la Consiliul de Stat din... 29 Noi 2016 | (0)